Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

Çalık Holding'e Global Business Excellence ödülü

Holding, 2016 Global Business Excellence Awards kapsamında 'En İyi İK Girişimi' kategorisinde ödül kazandı

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-13 12:06:33

Çalık Holding'e Global Business Excellence ödülü
Çalık Holding, 2016 Global Business Excellence Awards kapsamında "En İyi İK Girişimi" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çalık Holding'den yapılan açıklamaya göre, enerji, inşaat, madencilik, tekstil, finans ve telekom sektörlerinde faaliyet gösteren, 17 ülkede 21 bini aşkın kişiye istihdam sağlayan Çalık Holding, "stratejik holding"e dönüşüm yolculuğunda çalışma anlayışını "değer, dayanışma, dönüşüm" (3D) olarak belirledi.

Holdingin bu kapsamda projelendirilen çalışan markası, her yıl yapılan Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarının Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde gerçekleşmesi dolayısıyla "Çalık'ın Gülümseyen Yüzleri" olarak hayat buldu.

Grubun Türkiye ve farklı ülkelerde görevli çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen "Çalık'ın Gülümseyen Yüzleri" projesi, 2016 Global Business Excellence Awards'ın "En İyi İK Girişimi" kategorisinde ödül kazandı.

Devam iletişimi kapsamında grubun iç iletişim etkinlikleri ve insan kaynakları projeleri "Çalık'ın Gülümseyen Yüzleri" adıyla sürdürülüyor.

Çalık Holding İnsan Kaynakları Direktörü İzzetiye Keçeci, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, farklı coğrafyalarda çalışan, çok sesli ve büyük bir aile olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizi birbirimize bağlayan, hiç kuşkusuz kurumsal değerlerimizden taviz vermeden karşılıklı, saygı ve hoşgörü içinde, gönülden, aile ortamı sıcaklığında çalışıyor olmamız. Ofiste, şantiyede nerede olursak olalım tüm paydaşlarımızdan çalışanlarımızın iletişimi, samimiyeti, gülümseyen yüzleri ve iş yapış şekillerine dair olumlu geri dönüşler alıyoruz. Ailemize yeni katılan arkadaşlarımız da sıcak ve samimi duygularla karşılandıkları için çalışma ortamına hızlıca adapte oluyorlar, kurum kültürünü benimsiyorlar. Bu nedenle 'Çalık'ın Gülümseyen Yüzleri'nin bizleri çok iyi anlatan bir çalışan markası olduğuna ve tüm çalışanlarımızın 'Çalık'ın Gülümseyen Yüzleri' markasının bir temsilcisi olduğuna inanıyoruz."


Haber Ara