Dolar

32,5581

Euro

34,9972

Altın

2.427,94

Bist

9.722,09

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda? Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin olduğu yeni dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin adı ne? Dizinin adının 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı' olduğu öğrenildi. Çağatay Ulusoy hayranlarını heyecanlandıran fragman sonrası Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda? diye araştırmaya başladı. Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Dizi Blu Tv ekranlarında yayına girecek.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-13 09:30:57

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda? Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin olduğu yeni dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinin adı ne? Dizinin adının "Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı" olduğu öğrenildi. Çağatay Ulusoy hayranlarını heyecanlandıran fragman sonrası Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda? diye araştırmaya başladı. Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Dizi Blue Tv ekranlarında yayına girecek.

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı ne zaman yayınlanacak?

Yeşilçam sinamasının altın çağını anlatan dizide başrollerde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Dizide Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılıyor. Dizinin adının 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı' olduğu öğrenildi. Dizide Çağatay Ulusoy, Yeşilçam'a her şeyini vermiş yapımcı Semih Ateş rolüne hayat verecek. Semih Ateş dizide küllerinden yeniden doğmatya çalışan bir sinema yapımcısıdır. Semih Ateş'in etrafında gelişecek olaylar dizinin ana konusu olacak. Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı ne zaman yayınlanacak? dizi Blu tv ekranlarında yayına girecek.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda?

Çağtay Ulusoy hayranları dizi fragmanının yayınlanmasıyla heyecanlandı. Ulusoy'un hayranları "Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda yayınlanacak" diye araştırmaya başladı. Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı hangi kanalda yayınlanacak? Dizi Blue Tv ekranlarında yayına başlayacak. 

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı oyuncu kadrosu göz dolduruyor

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı dizisinde Çağatay Ulusoy'a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek.

Afra Saraçoğlu, Yeşilçam'da ünlü olma peşinde koşan genç ve güzel Tülin Saygı'yı canlandırıyor.

Selin Şekerci ise Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Mine Cansu rolünü canlandırıyor. 

Çağatay Ulusoyun yeni dizisi Yeşilçam hangi kanalda Yeşilçam Bir Sinema Hayvanı ne zaman yayınlanacak (2)

Haber Ara