Dolar

32,5181

Euro

34,9863

Altın

2.436,59

Bist

9.716,77

Büyükşehirli Betül, turnuvada ikinci oldu

İlk etabı İzmir'de yapılan En İyi 12'ler Masa Tenisi Turnuvası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi masa tenisçisi Betül Töz, 19 puanla ikinci oldu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-04 15:08:00

Büyükşehirli Betül, turnuvada ikinci oldu
İlk etabı İzmir'de yapılan En İyi 12'ler Masa Tenisi Turnuvası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi masa tenisçisi Betül Töz, 19 puanla ikinci oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından her yıl gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorisinde düzenlenen En iyi 12'ler Masa Tenisi Turnuvası bu yılda iki ayrı ilde oynanan müsabakalarla başladı. En iyi on iki masa tenisçinin bir araya gelerek oluşturduğu ligin ilk etapları Kocaeli ve İzmir'de yapıldı. Kocaeli'de küçükler ve minikler, İzmir'de ise yıldızlar ve gençler kategorilerinde karşılaşmalar oynandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü'nün başarılı masa tenisçisi, geçtiğimiz yıllarda da En İyi 12'lerde başarılı sonuçlar alarak zirvede yer alan Betül Töz, bu yılda yıldızlar kategorisinde mücadele etti.

Dört etaptan oluşan Yıldızlar ligi'nin ilk etabı 01-02 Ekim tarihinde İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda yapıldı. Bir önceki sezon yapılan Türkiye Şampiyonlarında dereceye giren 12 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Betül Töz yine başarılı sonuçlar elde etti. Yıldızlar En İyi 12'ler liginde on karşılaşma oynayan başarılı masa tenisçi Betül Töz, oynadığı on karşılaşmanın dokuzunu kazandı. Bir karşılaşmada rakibine yenilen Töz, bu sonuçlarla ilk etabı 19 puanla ikinci sırada tamamladı. İkincilik kupası kazanan Töz, kupasını düzenlenen törenle aldı. İkinci etap karşılaşmaları 16-17 Kasım tarihilerinde Kırşehir'de oynanacak. Töz ikinci etap öncesi ise 2-6 Kasım tarihlerinde Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Yıldız Gençler Şampiyonası'na katılacak.

Haber Ara