Dolar

32,3448

Euro

35,0981

Altın

2.310,54

Bist

9.079,97

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da dayanışma gecesi

Kulüp Başkanı Doğan:'Bugün her şeyden çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz yürekten inanıyoruz ki takımımızı hak ettiği en üst noktaya taşıyacağız'

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-01-18 22:48:18

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da dayanışma gecesi
TFF 1. Lig'de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları ile taraftar temsilcileri, dayanışma gecesinde buluştu.

Kentteki Müceldili Konağı'nda düzenlenen dayanışma gecesinde konuşan kulübün asbaşkanı Ünsal Kıraç, ligin 18. haftasındaki MKE Ankaragücü maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.

Önlerinde zorlu maçların olduğunu ifade eden Kıraç, "Sizlerin gayretiyle bu ilk maçı alacağız daha sonra da diğer maçları alarak bu takım kendisini Süper Lig'de bulacak. O zaman her şey daha güzel olacak. Bunları laf olsun, edebiyat olsun diye söylemiyorum, buna inanıyorum. Buna inanan bir yönetimle, taraftarla, futbolcularla bir aradayız. Yeter ki biz hep birlikte kenetlenelim." diye konuştu.

Kıraç, daha sonra takıma yeni katılan futbolcuları ve altyapıdaki yetenekli futbolcuları basın mensuplarına tanıttı.

Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan ise bir süre önce bu göreve seçildiğini anımsattı.

Kulübü yönetme görevinin ne kadar zor ve önemli olduğu bilinciyle çalışmalara başladıklarını aktaran Doğan, "Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir yönetimiz. Geçmişte ne olmuşsa olmuş, artık geçmişle hesaplaşmayı bırakalım, artık önümüze bakalım. Bugün her şeyden çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz yürekten inanıyoruz ki takımımızı hak ettiği en üst noktaya taşıyacağız. Burada en büyük yük taraftarlara düşüyor. Lütfen bir ve beraber olalım." ifadelerini kullandı.

Doğan, daha sonra futbolculardan MKE Ankaragücü maçında galibiyet için söz aldı.

Konuşmaların ardından Başkan Doğan, futbolcuların isteği üzerine "Ayşe Erzurum'a Gelin Olaydı" türküsünü seslendirdi.

Programda, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu da hazır bulundu.

Haber Ara