Dolar

32,3325

Euro

35,1382

Altın

2.242,19

Bist

8.702,35

Büşra Köylübay kimdir ?

Türk iş kadını Büşra Köylübay. Büşra Köylübay kimdir? İşte Büşra Köylübay'ın biyografisi...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-19 09:56:24

Büşra Köylübay kimdir ?

DÜZELTME

ZİYA ALP GÜLAN'DAN AÇIKLAMA
TİMETURK İNTERNET HABER AJANS LTD.ŞTİ
“İnternet sitenizin https://www.timeturk.com/busra-koylubay/biyografi-807433 URL sayfasında yer alan “Büşra Köylübay” başlıklı haberiniz içeriğinde müvekkilin ismi ve tek ortak ve yetkilisi olan Gülan Otomotivin isminin geçmesi müvekkilimizi ve şirketin kişilik haklarına saldırı niteliği taşımaktadır. Bu şekilde siyasi kişiler ve akrabaların isminin geçtiği bir haberde bu kişilere paravan olduğumuz kanaatine uyandırmaya yönelik haberimiz şirketimizi ve müvekkilimizi derinden üzmüştür. Müvekkilim ve 1991 yılında kurduğu şirketi haberde bahsi konu kişilerle GÜLAN OTOMOTİV şirketi altında hiçbir zaman bir ortaklık ve iş ilişkisi içine girmemiştir. Haberde bahse konu GAYE İNŞAAT isimli şirkette bir dönem ortaklık yaptığı doğrudur. Ancak İTO kayıtlarına bakıldığında haberde bahsi geçen kişiler ile müvekkilimde şirketinin GÜLAN OTOMOTİV şirketi kapsamında bir ilişkisi bulunmamaktadır ve hiçbir zamanda olmamıştır. Basit bir araştırmayla olabilecek bu bilginin tarafınızca bilinmemesi ya bir hatadır ya da kötü nitelikli bir yaklaşımdır. Bu şekilde haber yapanlar hakkında gerekli davaları açacağımızı kamuoyuna duyururuz.”

 

Biyografi:

Büşra Köylübay, Türk siyasetçi Binali Yıldırım'ın kızı olarak bilinir. Tam adı Bahar Büşra Köylübay Yıldırım'dır.

Büşra Köylübay'ın abisi Erkan Yıldırım ile birlikte Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Ltd. Şti. adıyla bir ticaret şirketi kurmuştur ve gemi taşımacılığı işiyle uğraşmıştır. Bu şirket, deniz yoluyla yapılan taşımacılık faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

2005 yılında Büşra Yıldırım, veteriner Özhan Köylübay ile hayatını birleştirmiştir. Evlilikleriyle birlikte Büşra Köylübay, Özhan Köylübay'ın soyadını almıştır. Evlilikleri sürecinde Büşra Köylübay'ın kamusal bir rolü ya da siyasi bir kariyeri bilinmemektedir.

Büşra Köylübay'ın siyasetçi olan babası Binali Yıldırım, Türkiye'de önemli görevlerde bulunmuş ve 2016-2018 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak görev yapmıştır. Ancak Büşra Köylübay'ın siyasi arenada aktif bir rolü veya kamusal bir görevi olmadığı bilinmektedir. Dolayısıyla, kamuoyu genellikle onu Binali Yıldırım'ın kızı olarak tanımaktadır.

Haber Ara