Dolar

32,5147

Euro

34,9071

Altın

2.435,73

Bist

9.795,85

Burun estetiği ile ilgili bilmeniz gerekenler

Bildiğiniz gibi hem Türkiye’de hem de dünya genelinde en çok yapılan estetik ameliyatların başında burun estetiği geliyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-08 14:52:26

Burun estetiği ile ilgili bilmeniz gerekenler

Özellikle Türkiye'de burun estetiğison yıllarda çok daha fazla tercih edilmeye başlandı. Eğer siz de yakın zamanda burun estetiği yaptırmak istiyorsanız bazı hususları bilmeniz gerekir. Bu sayede estetik ameliyat sonrasında memnun kalma olasılığınız da yükselir çünkü beklentileriniz daha reel olur.

18 Yaşını Bekleyin!

Estetik ameliyat yaptırmak için 18 yaşını doldurmayı beklemelisiniz. Çünkü yüzdeki gelişim de 18 yaşına kadar devam edebiliyor. Elbette burundaki eğrilikler ya da şekil bozuklukları özgüven sorunu yaşamanızı beraberinde getiriyor olabilir. Fakat 18 yaşını doldurmuş olmayı beklemenizde fayda var. Bu sayede yüz gelişimi de tamamlanır ve çok daha güzel bir burun şeklinde sahip olabilirsiniz.

Doktor Seçimi Çok Önemli!

Kesinlikle deneyimli uzman doktorları tercih etmelisiniz. Doç. Dr. Serdar Yüce gibi deneyimli ve burun estetiğinde kendini geliştirmiş olan doktorlara yönelmeniz durumunda sonuçtan çok daha fazla memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Çünkü her alanda olduğu gibi estetik ameliyatlarda da tecrübe çok büyük önem taşıyor. Deneyimli uzman doktorlar hem sizi daha iyi anlar hem de ameliyat planlaması gibi konulara çok daha fazla hakim olur. Dolayısıyla sadece ameliyat sonucundan değil, ameliyata hazırlık ve ameliyat sürecinden de daha fazla memnun kalabilirsiniz.

Fiyata Göre Seçim Yapmayın!

Çok sayıda kişi burun estetiği için klinik araştırması yaparken büyük bir hata yapıyor! Bu hata da verilen fiyata göre seçim yapmak oluyor. Elbette bütçeniz açısından estetik ameliyatların ücreti de önem taşır. Ancak fiyattan daha önemli olan başarılı bir estetik ameliyat olmanızdır. Dolayısıyla Ankara Burun Estetiği Fiyatları2019 araştırması yaparken doktorun deneyimine ve uzmanlığına odaklanarak klinik seçmenizde fayda var. Konuyu bir örnekle açıklayalım. Tamamen ücretsiz olarak, hiçbir ödeme yapmadan burun estetiği ameliyatı olduğunuzu varsayalım. Ancak sonuç facia oldu. Ne düşünürsünüz? İşte bu nedenle fiyata değil deneyime göre seçim yapın.

Bir Hafta Şişlik ve Morluk Olabilir!

İnternette konuya dair o kadar çok yanlış bilgi dolaşıyor ki, bu konuda da sizi bilgilendirmek istedik. Ameliyat sonrası morluk ve hafif şişlik mutlaka olacaktır ve birkaç saat sonra geçmesi mümkün değil. Morluk ve şişlik bir hafta kalabilir, hazırlıklı olun. Ayrıca burun estetiği Ankara gibi kentlerde de yapılıyor ve Doç. Dr. Serdar Yüce gibi başarılı doktorları Ankara'da bulabilirsiniz. Mutlaka ameliyat için İstanbul'a gitmenize gerek yok!

En iyisi siz burun estetiğine dair en gerçek ve en doğru bilgileri bulabileceğiniz https://www.serdaryuce.com/adresini ziyaret edin. Bu sayede hem aklınızdaki tüm soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz, hem de en doğru şekilde bilgilendirilirsiniz. Böylece ameliyat sonrasında da hayal kırıklığı yaşama olasılığınız daha az olur.

Haber Ara