Dolar

32,3739

Euro

35,1007

Altın

2.324,58

Bist

9.079,97

Bursaspor, Stoch ile sözleşme imzaladı

Bursaspor, Stoch ile sözleşme imzaladı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-22 16:11:00

Bursaspor, Stoch ile sözleşme imzaladı
Transfer döneminin hareketli takımlarından Bursaspor, Fenerbahçe'den Miroslav Stoch ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Başarılı futbolcu Miroslav Stoch ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlaşma sağlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, orta sahaya yapılacak takviyeler sonunda transferi kapatmayı planladıklarını belirterek, "Slovakya Milli Takımı'nın başarılı kanat oyuncusu Miroslav Stoch ile 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlaşma sağladık. Herkesin beğenisini toplayan ve seyir zevki yüksek bir Bursaspor yaratmak için tüm mesaimizi harcıyoruz. Stoch'u da kadromuza kattığımız için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Orta saha için birkaç oyuncu ile temaslarının sürdüğünü kaydeden Kocaman, "Kaliteli ve Bursaspor Kulübü'ne yakışacak isimlerle görüşüyoruz. Taraftarlarımız sabırlı olup bizlerden desteğini esirgemesinler. Bizler onların beğeni ile izleyeceği ve gurur duyacağı kadroyu oluşturduk ve bir iki takviye daha yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara