Dolar

32,5061

Euro

34,9547

Altın

2.430,78

Bist

9.804,08

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Paçacı:

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Paçacı:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-08 14:42:38

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Paçacı:
Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, dün deplasmanda 3-0 öne geçmelerine rağmen 3-3 berabere biten Osmanlıspor maçına ilişkin, "Bir anlamda Osmanlıspor bize arifeyi gösterdi ama bayramı göstermedi." dedi.

Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezondan bu yana devam eden takım savunmasındaki zaafların dünkü maçta bir kez daha ortaya çıktığını, gelecek sezonla ilgili muhasebe yaparken bundan dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Futbolun, bu tür ilginç durumlar nedeniyle dünyanın en sevilen sporlarından biri olduğunu vurgulayan Paçacı, "Futbol böyle enteresan bir şey. Mesela bu sonuca şu anda Osmanlıspor seviniyor ama onlar 3-0 öne geçseydi ve biz yakalasaydık, tam tersi bir psikoloji yaşanacaktı." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın özellikle ikinci yarıdaki futbolundan memnun kalmadıklarını dile getiren Suat Paçacı, şöyle konuştu:

"Bir anlamda Osmanlıspor bize arifeyi gösterdi ama bayramı göstermedi. Dünkü maçta Batalla'nın bu takımın beyni olduğunu bir kez daha gördük. Çok önemli bir performans sergiledi. Bana kalırsa genç oyuncular onu örnek almalı. Türk futbolu için çok önemli bir oyuncu. Sadece bizim takım değil, Türkiye'deki bütün genç oyuncular Batalla'yı yakından takip etmeli."

Haber Ara