Dolar

32,4627

Euro

34,8068

Altın

2.479,92

Bist

9.530,47

Bursaspor'da Hamzaoğlu farkı!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda ilk iki sırayı paylaşan takımların mücadelesinde Bursaspor, Eskişehirspor'u 4-1 mağlup etti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-24 23:47:54

Bursaspor'da Hamzaoğlu farkı!

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada gelişen Bursaspor atağında orta alandan gelen topu Necid'in göğsü ile indirdi. Emre Taşdemir'in yerden ortasında Jorquera'nın vuruşunda top köşeden filelere gitti. 1-0

12. dakikada Sercan Yıldırım'ın ortasında ters bir vuruş yapan Mongongu topu kornere attı. Köşe atışını Sercan, Emre ile paslaşarak kullandı. Emre Taşdemir'in ortasında Faty şık bir kafa vuruşuyla skoru 2-0 yaptı.

39. dakikada gelişen Bursaspor atağında Faty, çalımlarla ceza alanına sokuldu. Yerden sert vuruşunda top yan direğin dibinden dışarıya gitti.

52. dakikada Faty'nin yaklaşık 25 metreden attığı sert şutta top yan direkten gerdi döndü. Hosogai'nin sağdan ortasına iyi yükselen Necid şık bir kafa vuruşuyla skoru 3-0'a getirdi.

53. dakikada gelişen Eskişehirspor'un ilk atağında Kaan ceza alanına girdi. Sert vuruşunda iyi yer tutan Harun iki hamlede topu kontrol etti.
57. dakikada Cuenca'nın kale sahasına yaptığı ortaya ayak koyan Mongongu, topu kornere atarak tehlikeyi önledi.

76. dakikada gelişen Bursaspor atağında Jarquera'nın pasıyla Traore soldan ceza alanına girdi. Yerden düzgün bir vuruşla farkı 4'e çıkardı: 4-0

83. dakikada Aydın'ın pasıyla ceza alanına giren Aziz'i Birol düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

84. dakikada Josue'nin kullandığı penaltı atışında iyi yer tutan kaleci Sinan atışta topu kornere tokatlayarak beşinci gole izin vermedi.

88. dakikada soldan gelişen Eskişehirspor atağında Traore'nin uzaklaştıramadığı topla buluşan Kaan Kanak sert bir şutla fileleri gördü: 4-1

TRİBÜNLERE ÇAĞIRDILAR

Bursasporlu taraftarlar, yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından, Eskişehirspor maçına çıkan futbolcuları 'El ele tribünlere' tezahüratıyla, tribünlere çağırarak alkışladı. Taraftarlar, takım ısınmaya çıkmadan önce başkan Recep Bölükbaşı ve yönetimi aleyhine tezahürat yaptı.

"İBRAHİM YAZICI TİMSAH ARENA"

Bursasporlu taraftarlar, Atatürk Stadı'nda oynanan son iki resmi maçın ilkinde, yetkililere gönderme yaparak, “Tertemiz şampiyon İbrahim Yazıcıö tezahüratının ardından, “İbrahim Yazıcı Timsah Arenaö tezahüratı yaparken, "Sözünüz nerede Recep Altepe" diyerek tepkilerini dile getirdi.

KADRODA DEĞİŞİM

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Pazar günü oynayacakları ilk yarının son mücadelesi olan Mersin İdman Yurdu maçı için takımda değişikliğe gitti. Hamzaoğlu, kaptan Serdar Aziz ve Belçikalı santrfor Tom de Sutter'i tribüne gönderirken, Mert, Stoch, Josue, Şamil,Traore ile Aydın yedek kulübesinde yer aldı.

15 BİNİ AŞKIN SEYİRCİ

Kupa maçında e-bilet uygulaması olmaması nedeniyle Bursasporlu taraftarların ilgilisi bir hayli fazla oldu. Karşılaşmayı 15 binin üzerinde Yeşil-beyazlı taraftar izlerken, Teksas Tribünü Hamza Hamzaoğlu'nu tribünlere davet ederek alkışladı. Eskişehir'den gelen 2 otobüs taraftar da takımını Bursa'da yalnız bırakmadı.

TRİBÜNLERE COŞKU GELDİ

Bursaspor'un arzulu futbolu tribünlere ise apayrı bir renk getirdi. Bursaspor'un, 2010 yılında şampiyon olduğu sezonda olduğu gibi tribünlerde müthiş bir coşku ve tezahürat vardı.

Haber Ara