Dolar

32,3223

Euro

35,0714

Altın

2.308,83

Bist

9.079,97

Bursa-İzmir yolunda tiner yüklü kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yanarak can verdi

Bursa-İzmir yolu üzerinde yaşanan feci kazada tiner yüklü kamyon karşı şeride geçerek çarptığı otomobildeki 2 kişi yanarak can verdi. Alev alan kamyon ve otomobiller otoyolu savaş alanına çevirdi. Bursa İzmir yolu uzun süre trafiğe kapandı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-23 13:26:58

Bursa-İzmir yolunda tiner yüklü kamyon otomobile çarptı: 2 kişi yanarak can verdi

Kaza gece saat 04:30 sıralarında Karacabey ilçesine bağlı Karakoca köyü mevkinde yaşandı. İzmir'den Bursa yönüne seyreden S.M. idaresindeki 34 BFK 23 plakalı tiner ve boya yüklü kamyon kontrolden çıkıp yol ortasındaki demir bariyerleri aşarak karşı şeritten gelen 2 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon ve çarptığı otomobillerden biri alev aldı. Tiner kutularının da patlayıp alev alması üzerine ortalık adeta savaş alanına döndü.

kamyonun dorsesinin altında sıkışıp alev alev yanan 16 R 1772 plakalı otomobilde bulunan Tuncay Karaduman ile Orhan Tilki yanarak hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü S.M. yaralı olarak kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda iftaiye, AFAD ve UMKE ve 112 ekibi gönderildi. Alev alan kimyasal maddeleri söndürmek uzun süre mümkün olmadı. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden çalışmalar neticesinde söndürülebilen kamyonun çarptığı araçta hayatlarını kaybeden 2 kişi Karacabey ilçe Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kapanan yol sebebiyle oluşan kilometrelerce kuyruk araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara