Dolar

32,3246

Euro

34,9839

Altın

2.311,28

Bist

9.079,97

Bursa'daki silahlı kavga

Bursa'daki silahlı kavga

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-14 12:51:33

Bursa'daki silahlı kavga
Bursa'da dün tarihi Tophane Parkı'nda çıkan kavgada oğlunu yaralayan kişiyi silahla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelinin, olay sırasında şuurunu yitirdiğini ve hiçbir şey hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, olaydan sonra oğlunun yanında ambulansla gittiği hastanede gözaltına alınan şüpheli Rıdayettin Serbest, emniyetteki ifadesinde, diğer kişilerle mobilya imalathanesi inşaatı konusunda anlaşmazlık bulunduğunu ve bunu konuşmak üzere Tophane Parkı'na oğlu Erkan Serbest ile gittiklerini ifade etti.

Söz konusu grupla aralarında kavga çıktığını belirten Serbest'in, bu sırada oğlunun Tacettin Başoral tarafından silahla yaralandığını anlattı.

Oğlunu yerde kanlar içinde görünce şuurunu kaybettiğini dile getiren Serbest, ne yaptığını hatırlamadığını söyledi. Zanlı, olay nedeniyle pişmanlık duyduğunu da ifade etti.

- Olay

Mobilya imalatçısı Rıdayettin ve oğlu Erkan Serbest, konuşmak için Tophane Parkı'nda müteahhit Engin Hacılar ile buluşmuş, aralarında çıkan kavgada yaralanan Erkan Serbest ve Tacettin Başoral hastaneye kaldırılmıştı. Başoral, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş; cinayet zanlısı, İnegöl ilçesi Alanyurt Üçevler Mahalle Muhtarı Rıdayettin Serbest dün gözaltına almıştı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara