Dolar

32,3809

Euro

35,2362

Altın

2.326,18

Bist

9.079,97

Bursa 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? Bursa koronavirüs vaka tablosu

Bursa 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? Geçtiğimiz hafta yapılan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın mensuplarına yaptığı açıklamada 'Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız.' demişti. Yaşadığı illerdeki korona tablosunu merak eden vatandaşlar duruma sevindi. Bursa'da yaşayanlar da haftalık Bursa 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? sorunun yanıtını arar oldu. Peki Bursa korovirüs vaka sayısı kaç? Bursa 7 günlük korona sayısı nedir? Bursa haftalık vaka tablosu nedir?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-14 16:31:28

Bursa 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? Bursa koronavirüs vaka tablosu

Bursa 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? Geçtiiğim hafta yapılan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca baın mensuplarına yaptığı açıklamada 'Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız.' demişti. Yaşadığı illerdeki korona tablosunu merak eden vatandaşlar durumua sevindi. Bursa'da yaşayanlar da haftalık Bursa 7 günlük korona vaka sayısı ortalaması kaç? ssorunun yanıtını arar oldu. Peki Bursa korovirüs vaka sayısı kaç? Bursa 7 günlük korona sayısı nedir? Bursa haftalık vaka tablosu nedir?

Vakas sayıları alınan tedbirlerle düşüş gösterdi. Ancak bu kez de tüm dünyanın korkuğu şey yaşandı. Mutasyona uğramış virüs ortaya çıktı ve hızla yayılıyor. Mutasyonlu varyant ülkelerin yeniden tam anlamıyla kapanmalarına neden oldu. Ülkemizde de düşüşe geçen korona virüs vaka sayıları mutant virüslerin de ortaya çıkmasıyla yükselişe geçti.

İLLERİN 7 GÜNLÜK VAKA ORTALAMASI YAYINLANACAK

Günlük açıklanan korona virüs vaka tablosuna artık yeni bir veri daha eklenecek. Bundan sonra illerin 7 günlük vaka ortalamaları da anlık olarak paylaşılacak. Yaşadıkları yerlerdeki korona virüs vaka sayısını merak edenler açıklanan 7 günlük ortalama vaka sayısı ile bilgilenebilecek. Bursa vaka sayısı kaç? Bursa 7 günlük korona vaka ortalaması açıklandı mı?

Bursa'da yaşayanlar 15 Şubat Pazartesi'den itibaren illerin 7 günlük koronavirüs vaka sayılarını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirler. BURSA 7 GÜNLÜK KORONAVİRÜS VAKA SAYISI ORTALAMASI İÇİN TIKLAYIN!

aasdas

BAKAN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Vatandaşlar yaşadıklar illerdeki korona vaka sayısını, vefat sayısını ve hasta sayısını merak ediyordu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca herkesin merak ettiği konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Pazartesi gününden itibaren il bazında 7 günlük vaka sayısını açıklayacağız. Bölgesel çalışmaları artık ön plana koyuyoruz." dedi. Bakan Koca'nın açıklaması ile milyonlarca kişi memleketlerindeki 7 günlük korona sayısı ortalamasını öğrenebilecek.

bakan_koca_twitter

TÜRKİYE GENELİNDE KORONA TABLOSU

Türkiye'de şimdiy kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 2.564.42 oldu. Toplam vefat sayısı da 27.187 oldu. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 2.453.096 olarak tespit edildi. Pandemiden bu yana yapılan toplam test sayısı da 31.159.676 oldu.

Bursa 7 günlük koronavirüs vaka tablosu sayılarını yukarıda belirtilen bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara