Dolar

32,5998

Euro

34,8565

Altın

2.494,74

Bist

9.542,85

Burhan Kuzu'dan CHP'li eski vekile teşekkür

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu sosyal medya hesabından CHP’li eski milletvekili ve eski bakan Mehmet Sevigen’e teşekkür etti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-22 17:08:48

Burhan Kuzu'dan CHP'li eski vekile teşekkür

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu sosyal medya hesabından CHP'li eski milletvekili ve eski bakan Mehmet Sevigen'e Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamalarına teşekkür etti.

Kendi partisini eleştiren CHP'li eski milletvekili ve eski bakan Mehmet Sevigen, terörle mücadelede Türkiye'nin geldiği kazanımlardan CHP'nin mevcut politikalarına kadar birçok önemli konuda açıklamalar yapmıştı.

Barış Pınarı Harekatı'nı yakından takip ettiğini belirten CHP'li eski milletvekili ve eski bakan Mehmet Sevigen, ‘Bence çok haklı bir operasyon' demişti.

CHP'li eski milletvekili ve Bakan Mehmet Sevigen, ‘CHP'nin başında Baykal olsa dünyayı ayağa kaldırırdı. Tüm meseleleri Tayyip Bey'in omuzlarına bırakamayız. Eskiden olsaydı tüm CHP'li milletvekilleri dünyaya dağılır ve haklı davamızı anlatırdı. Harekattaki başarımız masada zafere dönüştü. CHP'nin bir hafızası kalmadı. CHP'yi ekranlarda anlatacak çok az kişi kaldı' diyerek gündeme gelmişti.

Burhan Kuzu sosyal medya hesabından Mehmet Sevigen'e teşekkür ederek, ‘Başarı Gücü Duruşla”geldi. Bu söz CHP milletvekili Mehmet Sevigen'e ait. Candan teşekkür ediyorum. İşte eski ve yeni CHP farkı derken tam da bunu söylüyoruz. ‘Hükümeti yalnız bırakmak olur mu? CHP'nin yeni yönetim tarzını beğenmiyorum' ifadesini kullanmış. Sorumlu siyasetçi böyle olur' İfadelerine yer verdi.

Haber Ara