Dolar

32,5689

Euro

34,9806

Altın

2.431,83

Bist

9.779,96

Buralarda kamp yapmak istemez misiniz?

İstanbul'dan uzaklaşmadan ya da oğaya kendinizi salarak farklı mekanlarda kamp yapma imkanına sahipsiniz.....

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-29 09:36:06

Buralarda kamp yapmak  istemez misiniz?

Son dönemde kamp yapma alışkanlığı yeniden nüksetti. Kamp kurmayı hayatın bir parçası olarak görenler için ise dört mevsim bir hayat söz konusu....

İşte sizler için hazırladığımız tercihinize göre yakın ve uzak çevre kamp alanları...

Sahil Kamp - Şile
İstanbul'a 50 km. uzaklıkta 35 hektar orman arazisi üzerine kurulu Sahil Kamp, spor, macera ve eğitim gibi aktivitelere de olanak tanıyor.İçinde kafe, market, duş ve tuvalet bulunuyor. Çadırsız gelenler çadır, konfor arayanlar bungalov kiralayabiliyor.

Doğa Muhit Camping - İznik
Bursa'nın İznik ilçesinde, göl kıyısına kurulu Göllüce Köyü'nde. İki bin metrekarelik bir alada hizmet veren bir aile işletmesi. Konuklarına özel plaj ve güvenli çadır alanı ile birlikte çeşitli doğa sporları ve fotoğrafçılık olanakları sunuyor.

Bafa Gölü - Milas
Bir kısmı Söke, bir kısmı Milas sınırında yer alan göl, kıyılarının güzelliği ve tarihi dokusuyla uzun süredir kampçıların gözdesi.Bölgedeki butik konaklama tesislerinde kahvaltı ve yemek imkânı amatör kampçıların işini kolaylaştırıyor. Gölde flamingo, sakarmeke, balıkçıl ve daha birçok kuşu gözlemlemek mümkün.

Kabak Koyu - Fethiye
Dünyanın koruma altına alınan 100 dağı arasında yer alan Babadağ'ın eteklerindeki 200 metrelik koy, Fethiye merkeze 33 km uzaklıkta.Özellikle genç kampçıların tercihi. Elektrik, duş, tuvalet ve yemek gibi tüm ihtiyaçları karşılama olanağı var.

Yedigöller Kamp Alanı – Bolu
Türkiye'nin en gözde ve doğasıyla en güzel kamp alanlarından... Ancak içinde büfe, restoran gibi olanaklar yok.Hazırlıklı gitmek gerekiyor. Bölgede tecrübeli kampçıların yoğun olması, yeni başlayan kampçılar için avantaj.

Salda Gölü – Burdur
Doğal SİT alanı Salda Gölü'nde kamp yapabileceğiniz tek yer olan Yeşilova Belediye Halk Plajı'nda isterseniz kendi çadırınızı kurabilir, isterseniz Gezginler Durağı işletmesinden kiralayabilirsiniz.

Danişment Orman Kampı - Keşan
Saros Körfezi kıyısında, 13 hektar büyüklüğündeki kamp alanının bir yanı deniz, bir yanı meşe ormanı. Alanda elektrik, su, tuvalet, market gibi olanaklar bulunuyor.

Akyaka Orman Kampı - Akyaka
Gökova körfezindeki kampta yelken, yamaç paraşütü, kano, mavi tur gibi aktivitelere katılabilir, Akyaka'nın mavi bayraklı plajında yüzebilir veya kampın içinden geçerek denize dökülen azmağın serin sularına kendinizi bırakabilirsiniz.

Ada Camping - Ayvalık
Cunda Adası'nın Midilli'ye bakan kısmında, Cunda merkeze 3 km. mesafede yer alıyor. Gece bekçisi var. Kampçılar ücretsiz olarak gazlı ocakları olan mutfakta kendi yemeklerini hazırlayabilir, sıcak su akan duşlardan, çamaşırhaneden, plajdaki şezlong, şemsiye ve minderlerden faydalanabilir.

Hızır Kamp - Kazdağları
Kirişlik Vadisi eteğinde Mehmetalan Köyü'ne 2 kilometre mesafede yer alıyor. Kazdağı Milli Parkı sınırına yürüyüş mesafesinde. Amatör kampçıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olanaklara sahip. İçinden geçen Zeytinli Çayı'nın serin sularında yüzmek, Kazdağları'nda yürüyüş ve bisiklet kampçıların katılabileceği aktivitelerden birkaçı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber Ara