Dolar

32,3602

Euro

34,9541

Altın

2.325,31

Bist

9.079,97

Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı gidiyor?

Galatasaray'ın eski forveti Burak Yılmaz, bir süredir Çin'in Pekin takımında forma giyiyor. Türkiye'ye dönmek isteyen Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olabileceği öne sürül.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 14:49:45

Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı gidiyor?

Şenol Güneş'i arayan Çin'in Pekin takımında forma giyen Burak Yılmaz'dan sürpriz bir istek geldi.

Mario Gomez, Beşiktaş'a dönmeyeceğini açıkladı. Başkan Fikret Orman, İngiltere'ye giderek Wilfried Bony ve Loic Remy için kulüpleri M.City ve Chelsea'yi ikna etmeye çalıştı. Pek de başarılı olamadı. Fernando Llorente, Bas Dost, Eren Derdiyok başta olmak üzere pek çok isim de Beşiktaş'ın listesinde.

GÜNEŞ'E SÜRPRİZ TRANSFER TELEFONU

Fotospor'un haberine göre Şenol Güneş ise gelecek sezon hangi forvet oyuncusu ile çalışacağını bilmediği için gerilmiş durumda. Tam da bu dönemde tecrübeli teknik adama sürpriz bir telefon geldi.

Trabzonspor'da kendisinin yeniden çıkış yapmasını sağlayan Güneş'i arayan Burak Yılmaz, Türkiye'ye dönmek istediğini, Beşiktaş'ın formasını giydiği Pekin ekibini ikna etmesi durumunda düşünmeden siyah-beyazlı formayı giyeceğini aktardı.

Bugün Beşiktaş'ın Avusturya'daki kampına katılacak olan Orman'ın getireceği isimleri Güneş'e sunacağı, Güneş'in de Burak'la ilgili fikrini Başkan'la paylaşacağı gelen bilgiler arasında.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara