Dolar

32,3769

Euro

35,1250

Altın

2.325,29

Bist

9.079,97

Bunlar da 'organik' kurbanlık

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde kurulan hayvan pazarında İsa Eryılmaz isimli bir besicinin hayvanlarını 'organik kurbanlık' diye bağırarak satmay

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 11:22:37

Bunlar da 'organik' kurbanlık
Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde kurulan hayvan pazarında İsa Eryılmaz isimli bir besicinin hayvanlarını "organik kurbanlık" diye bağırarak satmaya çalışması herkesin ilgi odağı oldu.

Sandıklı'da kurbanlık hayvan satışlarına vatandaşların ilgisi yoğun olurken, bayram öncesi son kurbanlık hayvan pazarında Sandıklılılar hem büyükbaş hem de küçükbaş kurbanlık almak için pazara akın ediyor. Kurban pazarının kurulması ile birlikte çevre köy ve ilçelerden gelen satıcı ve alıcı vatandaşlar pazarda yoğunluğa neden oldu.

Yolkonak köyünden pazara kurbanlık büyükbaş hayvan getiren İsa Eryılmaz isimli vatandaş, organik olduğunu ve yaylada beslediğini iddia ettiği hayvanına müşteri aradı. Satıcının "organik kurbanlık" diye bağırması vatandaşların ilgisini çekti. Eryılmaz'ın, 6 bin 500 lira fiyat biçtiği kurbanlığı vatandaşların ilgi odağı oldu.

Gün içerisinde Sandıklı kurban pazarını gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, pazardaki vatandaşlar ve kurban satıcısı besicilerle konuştu. Vatandaşlar Özkaya'ya kurbanlık fiyatlarının yüksek olduğundan dert yakındı.

(Ali Bayar / İHA)
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara