Dolar

32,3124

Euro

35,0130

Altın

2.277,88

Bist

8.995,70

Bulut Duman kimdir? Bulut Duman eşcinsel mi? Bulut Duman neden vuruldu?

Kadıköy'de iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan 30 yaşındaki şarkıcı Bulut Duman, eşcinsel ilişki yaşamak için 26 yaşındaki A. E. H. ile görüştüğü ortaya çıktı. Peki Bulut Duman kimdir, Bulut Duman nereli? Bulut Duman silahlı saldırı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-17 18:58:48

Bulut Duman kimdir? Bulut Duman eşcinsel mi? Bulut Duman neden vuruldu?

Şarkıcı Bulut Duman, 16 Kasım günü Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde ikamet ettiği rezidanstan çıkarken, İlhan Atakan E., Recep E. Ve Yunus Ç. isimli şüphelilerin silahlı saldırısına uğradı. Olay yerine lüks bir araçla geldiği ve rezidans önünde bir süre beklediği belirlenen zanlılar, Duman'a 15 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Ayaklarından yaralanan Duman'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olay yerinden kaçarak uzaklaşan şüpheli İlhan Atakan E., Recep E. Ve Yunus Ç. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Öte yandan  İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmaya göre Duman ile A. E. H., bir arkadaşlık uygulaması aracılığı ile 3 hafta kadar önce tanıştı. İkili bir süre uygulama üzerinden görüştükten sonra birlikte oldukları öğrenildi. Her iki ismin ifadesine göre de, ikili Duman'ın Kadıköy Fikirtepe'deki evine gitmek üzere hareket etti. A.E.H., Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'nde verdiği ifadesindeki detaylar ise kan dondurdu. Soruşturma savcısı, söz konusu ifadelerin ardından 13 Kasım'da gözaltına alınan Duman'ın 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklanmasını istedi.

Bulut Duman kimdir?

1990 yılının Şubat ayında Almanya'nın Hamburg şehrinde dünyaya geldi. Aslen Selanik göçmeni bir aileden geliyor. 2015 yılında İki Aşık İki Düşman isimli albümünü müzik severler ile buluşturdu. Bulut Duman, Dijital Dünya'nın Enleri ödül töreninde rütbe ile yılın en iyi çıkış yapan şarkısı ödülünü aldı. ''İki Aşık İki Düşman'' adlı albümündeki "Sol Yanım" ve "Vuslat" adlı şarkılar ile sadece internette yayınlanan video klipleri ile milyonlaca kişi tarafından izlenmiştir.

Diğer yandan 2018 yılında Duman'ın savcılıklara onlarca şikâyet başvurusunun olduğu ortaya çıkmıştı. Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, şarkıcı hakkında İstanbul'daki üç büyük adliyenin yanı sıra, Gemlik, Mudanya, Giresun gibi illerde bulunan savcılıklara yapılan suç duyuruların sayısının 50'yi aştığı belirtilmişti.

Haber Ara