Dolar

32,3694

Euro

34,9494

Altın

2.325,68

Bist

9.089,47

Bülent Uygun: Küfür edecek olanlar gelmesin

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor'un, sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu maçın ardından her iki teknik direktör açıklamalarda

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-11 22:49:03

Bülent Uygun: Küfür edecek olanlar gelmesin
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor'un, sahasında Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu maçın ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Bursaspor maçındaki hakem hatasının psikolojisini atlatamadıklarını ifade ederek, "Kazanmak istiyorduk, kendi evimizde pozisyonlar ürettik ama yediğimiz gol psikolojik olarak panik oluşturdu oyuncularımın üstünde ben futbolcularıma güveniyorum bütün suçu üstüme alıyorum. Mutlaka kendimize geleceğiz. Bursa maçındaki hakem hatasının psikolojisini yenemedik. Ben bir anda her şeyi değiştiremem. Kasımpaşa'nın zor olacağını biliyorduk. Yenildik önümüzdeki maça bakacağız Kayserispor'u yenmek için hazırlanacağız. Taraftarlardan destek istiyoruz. Küfür edecek olanlar lütfen gelmesin" dedi.

ÖZDEŞ: "BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR 3 PUANDI"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takım olarak oynadıklarını belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz. Son oynadığımız iki takım da alt sıralardan kurtulmak istiyordu. Biz de kazanmak istiyorduk. Bugün takım oyunu oynadık. Bizim için önemli bir 3 puandı. 5. sıraya yaklaştık. Kalan maçlarda Gaziantepspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

(Lider Olgun - Serhat Demir / İHA)

Haber Ara