Dolar

32,3495

Euro

35,1149

Altın

2.309,28

Bist

9.079,97

Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer konser verdi

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde ayrı ayrı konser veren sanatçılar, programın sonunda sevilen şarkılarını birlikte seslendirdi

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-11 23:51:46

Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer konser verdi
Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, "ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri" kapsamında aynı sahneyi paylaştı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşen konserin ilk bölümünde sahne alan Tezer, "Birsen", "Çal Kapımı", "Kendi Kendime" ve "Boşver" gibi şarkılarını seslendirdi.

Birsen Tezer, "Delikanlı" isimli şarıkısını seslendirerek, "Delikanlı şarkısını bütün 19 yaşında olanlar için ve 19 yaşında hayatını kaybedenler için söylüyorum." dedi.

Konserin ikinci bölümünde sahne alan Ortaçgil ise "Olmalı mı, olmamalı mı?", "Benimle Oynar mısın?", "Değirmenler", "Denize Doğru", "Adalar", "Bu Su Hiç Durmaz" ve "Sensiz Olmaz" gibi eski ve yeni şarkılarını yorumladı.

Kariyerinde 47 yılı geride bırakan ve klasikleşen şarkılara imza atan Ortaçgil, uzun zamandır müzik dünyasında, artık klasikleşen şarkılara imza attığına gönderme yaparak, "Nedense hiçbir zaman dinleyiciye hakim olmayı başaramıyorum. Zaman zaman özeniyorum yani 'Haydi şarkılarımı beraber söyleyelim' demek istiyorum. 40-50 yıl sonra artık bu şarkılar milli marş gibi oldu, hepiniz biliyorsunuz, biliyorum. Ben öyle 'şarkılarıma eşlik edin diyemiyorum', istesem de bunu yapamıyorum zaten ama sizler davetlisiniz." ifadelerini kullanarak, "Olmalı mı, olmamalı mı?" isimli şarkısını söyledi.

Konserin sonunda iki ünlü isim, çok sevilen şarkılarını birlikte seslendirdi. Erkan Oğur'un da orkestrada yer aldığı konsere, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Ara