Dolar

32,5571

Euro

34,8555

Altın

2.434,18

Bist

9.722,09

'Bugünün “Reis'ten çok Reisçi”leri, darbe başarılı olsaydı “Fetullah'tan çok Fetullahçı” olacaklardı'

Yeni Şafak Yazarı Aydın Ünal, bugünkü köşesinde FETÖ'ye dair notlar paylaştı. Medyada 'tetikçi' olarak bilinen isimleri yazmadan işaret eden Ünal 'Bugünün “Reis'ten çok Reisçi”leri, darbe başarılı olsaydı “Fetullah'tan çok Fetullahçı” olacaklardı' dedi. Ünal yine isim vermeden Topbaş'ın damadı Kavurmacı'nın tahliyesine dair de eleştiride bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-08 17:52:16

'Bugünün “Reis'ten çok Reisçi”leri, darbe başarılı olsaydı “Fetullah'tan çok Fetullahçı” olacaklardı'

İşte Ünal'ın yazının ilgili kısımları:

TETİKÇİLERE' MESAJ

"Dün “Hocaefendilerine” abartılı mı abartılı övgüler düzenlerin, bugün “Reis'ten çok Reisçi” olup önüne geleni FETÖ'cü, Paralel, şucu, bucu diye itham edenlerin, Allah korusun, 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, herkesten önce sokağa çıkacaklarına, herkesten çok Fetullahçı, hatta “Fetullah'tan çok Fetullahçı” olacaklarına hiç şüphe yok. Dünya yıkılsa, bunlar enkazını satar, yine kazanırlar.

"DEVRİM ÖNCE KENDİ ÇOCUKLARINI YER"

"Adaletsizlik ve haksızlık FETÖ ile mücadeleye zarar verir. Fırsatı heba eder. Fetullahçı yöntemleri kullanmak, Fetullahçılar gibi yalan söylemek, iftira atmak, itibar suikastleri yapmak, FETÖ ile mücadeleyi sulandırır. 15 Temmuz milletin devrimiydi; ama tarihin değişmeyen kurallarındandır: Devrim, önce kendi çocuklarını yer."

KAVURMACI'NIN TEHLİYESİNE İLİŞKİN MESAJ

"Ah be Halil Kantarcı… Yarası ne de derindir. Gönüle saplanmış kurşun yarası tahliye için geçer sebep midir acaba Hakim Bey?"

Haber Ara