Dolar

32,5217

Euro

34,8010

Altın

2.422,33

Bist

9.703,85

Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? 21 Haziran Pazar

20 Haziran'da yapılan LGS nedeniyle öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için saat 09.00 ile 15.00 arası kısıtlı sokağa çıkma yasağı açıklanmıştı. Peki bugün sokağa çıkma yasağı var mı?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-21 06:16:48

Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? 21 Haziran Pazar

Sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına girmek isteyen 8. sınıf öğrencileri dün LGS'ye girdiler. Korona virüs tedbirleri ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleştirilen sınav iki oturumda tamamlandı. 

Sınava girecek öğrencilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve sınavlarını rahat yapabilmeleri için saat 09.00 ile 15.00 arası kısıtlı sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

Bugün'de sokağa çıkma yasağı var mı? 

Resmi makamlarca açıklanmış herhangi bir sokağa çıkma yasağı bulunmuyor. Vatandaşlar maske ve sosyal mesafe önlemlerine dikkat ederek sokağa çıkabilecek.

Maske takma hangi illerde zorunlu?

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Rize, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova ve Zonguldak  illerinde maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.

Haber Ara