Dolar

32,3739

Euro

35,1007

Altın

2.324,58

Bist

9.079,97

Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik görülmezken, bazı bölgeler için sis ve don uyarısı geldi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-29 10:03:22

Bugün hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kırklareli ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, gece saatlerinde Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA


Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra bölgenin doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, gece saatlerinde Bilecik çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin güney kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BURSA          12
ISTANBUL      12
KIRKLARELI   14
KOCAELI       12

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Kütahya çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinde Güney Ege kıyılarında, akşam saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR   6
IZMIR                   15
MANISA              12
UŞAK                  12

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ADANA         20
ANTALYA    19
HATAY         16
ISPARTA      11

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA     5
CANKIRI     3
ESKISEHI   4
KONYA        6

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, zamanla bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden itibaren bölgenin kıyı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BOLU                 10
DÜZCE                9
KASTAMONU        4
ZONGULDAK       10

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Samsun, gece saatlerinde Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra rüzgarın Orta Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (30-60 k m/s) esmesi bekleniyor.

AMASYA             9
GÜMÜŞHANE       6
SAMSUN            13
TRABZON          14

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, gece saatlerinde güneydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM       3
KARS             3
MALATYA       10
VAN               5

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DIYARBAKIR     11
GAZIANTEP       12
SIIRT               11
ŞANLIURFA       13

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu , batısı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, batısı öğle kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), batısı akşam 3 ila 5 (20-40km/s), gece 4 ila 6 (30-50km/s), kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı ile gece geneli 2,5m, Görüş: İyi, yağış anıda orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde sisli, öğle saatlerinde yağmurlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), öğle 5 ila 7 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, öğle 2,5m Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), kuzeyi akşam 4 ila 6 (30-50km/s), gece 5 ila 7 (30-50km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğle 3 ila 5 (20-40km/s), akşam 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyi yer yer 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, öğle batı ve güneybatı, doğusu doğudan 3 ila 5 (20-40km/s), gece batısı 4 ila 6 (30-50km/s), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş:İyi.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi. 
 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara