Dolar

32,3641

Euro

34,9738

Altın

2.326,17

Bist

9.073,02

Bugün hava nasıl olacak? (27 Aralık 2015)

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-27 10:42:41

Bugün hava nasıl olacak? (27 Aralık 2015)
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Rize ve Hopa çevrelerinin yağmurlu, Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde, Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, batı kesimlerde yer yer güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
SİS UYARISI: Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
BUZLANMA VE DON UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
 
Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
 
BURSA 14
ÇANAKKALE 14
ISTANBUL 13
KOCAELİ 14
 
EGE
 
Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR 4
DENİZLİ 14
İZMİR 16
UŞAK 13
 
AKDENİZ
 
Az bulutlu ve açık, iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
ADANA 21
ANTALYA 20
ISPARTA 13
MERSİN 20
 
İÇ ANADOLU
 
Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
ANKARA 3
ÇANKIRI 4
ESKİŞEHİR 6
KONYA 8
 
BATI KARADENİZ
 
Parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
BOLU 8
KASTAMONU 6
SİNOP 13
ZONGULDAK 11
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
 
Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazar) sabah saatlerinde Rize ve Hopa çevrelerinin yağmurlu, Artvin'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
GÜMÜŞHANE 6
SAMSUN 14
TOKAT 5
TRABZON 13
 
DOĞU ANADOLU
 
Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
BİTLİS 3
ERZURUM 1
MALATYA 10
VAN 4
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
 
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
DİYARBAKIR 13
GAZİANTEP 16
MARDİN 12
ŞANLIURFA 17
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara