Dolar

32,3194

Euro

35,0711

Altın

2.279,76

Bist

9.016,60

Bu hafta sinemalardaki filmler

Bu hafta sinemaseverleri birbirinden heyecanlı ve etkileyici filmler bekliyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-25 18:17:06

Bu hafta sinemalardaki filmler

Türiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6 film vizyona girecek.

SUİKAST

Jason Statham, Jessica Alba ve Tommy Lee Jones gibi isimlerin başrollerini paylaştığı, Dennis Gansel'in yönetmen koltuğuna oturduğu aksiyon dolu suç filmi… Dünyanın en tehlikeli kiralık katili Arthur Bishop, kanlı geçmişini geride bırakır. Artık amacı sakin bir hayat sürerek sevdiği kadınla olmaktır. Fakat bir gün korkunç düşmanları hayatının aşkını kaçırır.

27822064111_59b2d00898_o

Şimdi ise Arthur dünyayı dolaşarak üç imkânsız suikast gerçekleştirmek ve hayatının aşkını kurtarmak zorundadır.

NEFESİNİ TUT

Nefesini Tut kör bir adamın evine girip hırsızlık yaparak yakalanmadan kurtulabileceklerini düşünen bir grup genci temel alıyor. İstismarcı annesinden kurtulup, kız kardeşini her ikisi için de sonu yokmuş gibi görünen bu hayattan kurtartamaya kararlı Rocky, arkadaşları Alex ile Money'nin planları oldukça basittir, kör bir adamın evinde kilitli tuttuğu odaya girmek, onun engelli oluşundan yararlanarak da evini soymak. Ancak işler tam olarak planlandığı gibi gitmez. Zira hafife aldıkları ev sahibi aslında oldukça tehlikeli bir adamdır. Planda yanıldıklarını anladıklarında kusursuz bir suç yerine ölümcül bir hata işlediklerini görürler. 

nefesini-tut-don-t-breath-26-agustos-ta-8709375_x_2387_o

Gerilim türündeki film, Kötü Ruh filminin yönetmen koltuğundan aşina olduğumuz Fede Alvarez'in imzasını taşıyor. Başrollerini Dylan Minnette, Stephen Lang, Jane Levy, Daniel Zovatto, Sergej Onopko ve Jon Donahue'nun üstlendiği yapımın senaryosunda ise yönetmenle birlikte Rodo Sayagues imzası bulunuyor.

STAR TREK SONSUZLUK

Yeniden başlayan serinin 3. halkası olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond) filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan devralan isim Justin Lin. Kadronun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekiyor.

0786540.jpg-r_x_600-f_jpg-q_x-xxyxx

Sonsuzluk'ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde  kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.

OYUN

American Horror Story dizisinin oyuncusu Emma Roberts ve senaristi Jessica Sharzer'i yeniden bir araya getiren Oyun filminin yönetmenliğini Paranormal Activity serisinin 3. ve 4. filmlerini yönetmiş olan Ariel Schulman & Henry Joost ikilisi üstleniyor. Roberts'ın baş karakter Vee'yi, Dave Franco'nun ise Ian karakterini canlandırdığı film sanal oynanan bir Doğruluk-Cesaret oyununu temel alıyor. Vee oyunda ilerledikçe attığı adımların kimliği belirsiz "izleyiciler" tarafından yönlendirildiğini fark ediyor.

28466441566_d281432884_o

Gerilimi bol filmin kadrosunda Juliette Lewis, Emily Meade, Miles Heizer ve Jonny Beauchamp da yer alıyor.

SEVİMLİ KEDİ İŞ BAŞINDA 2

Hiç entrikacı kedinin nasıl bu hale geldiğini merak ettiniz mi? Top Cat filminin devamı olan Sevimli Kedi İş Başında 2, klasik komedi kahramanı hakkında bildiğimiz ve sevdiğimiz her şeyin kökenini ortaya koyar. Geçimini yankesicilik, hırsızlık türü şeylerle sağlayan kedi Sevimli'nin şansı iyi kalpli ve maceracı Benny ve takımı ile tanışınca değişir. Kendini New York sokaklarının sahibi sanan Bay Dev ile karşı karşıya gelen ekip tekrar belaya bulaşacaktır. 

sevimli-kedi-is-basinda-2-2015-afis

Animasyon türü filmin yönetmen koltuğunda Andres Couturier oturuyor.

SARAYBOSNA'DA ÖLÜM

Birinci Dünya Savaşı'nı başlatan suikastın 100. yılında Hotel Europe büyük bir etkinliğe hazırlanmaktadır. O gün, otelin çatısında yapılan TV yayınında sabit politik duruşlar birdenbire asırlık tartışmalara yol açarken, otel müdürü aylardır maaşlarını alamayan ve tam da bu önemli günde grev yapmaya karar veren çalışanları “kendine özgü” yöntemlerle engellemeye çalışmaktadır. Grev sözcüleri bir bir ortadan kaybolurken en önemli konuklardan birini korumaya çalışan polisin tek derdi ise eşinin almak istediği kanepenin fiyatıdır. 

death-in-sarajevo-326-Afis

Bernard-Henri Lévy´nin “Hotel Europe” adlı oyunundan uyarlanan film, içinde bulunduğu coğrafyanın derin bir özetini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor. Filmin yönetmenliğini Danis Tanović üstleniyor.

Haber Ara