Dolar

32,3785

Euro

35,0557

Altın

2.326,42

Bist

9.095,13

Bu hafta 8 film vizyona giriyor

Bu hafta sinemalarda 8 yeni film vizyona girecek

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-23 11:14:10

Bu hafta 8 film vizyona giriyor

AA'nın haberine göre; Bu hafta 3'ü yerli, 8 film sinemaseverlerle buluşuyor.

İşte vizyona giren o filmler;

Yönetmenliğini Deniz Gamze Ergüven'in yaptığı, Güneş Nezihe Şensoy, Doğa Zeynep Doğuşlu, Elit İşcan, Tuğba Sunguroğlu ve İlayda Akdoğan'ın başrollerinde oynadığı "Mustang" izleyiciyle buluşuyor.

1mustang

Filmde, bir Karadeniz kasabasında büyükanneleriyle yaşayan, büyüme çağındaki 5 yetim kız kardeşin maruz kaldıkları toplum baskısına karşı, kendi yöntemleriyle direnişleri ve özgürlük arayışları anlatılıyor.

Dünya prömiyerini 68. Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren ve Fransa'nın yabancı dilde Oscar adayı olan film, 21. Saraybosna Film Festivali'nde de "En İyi Film", "En İyi Kadın Oyuncu" ve "Seyirci" ödüllerini kazanmıştı.

"Babalar ve Kızları"

Yönetmenliğini, "Umudunu Kaybetme" ve "Yedi Yaşam" yapımlarının başarılı yönetmeni Gabriele Muccino'nun yaptığı filmin başrollerinde Russell Crowe, Amanda Seyfried, Aaron Paul ve Diane Kruger yer alıyor.

1babalar ve kzlar

Dram türündeki film, eşinin ölümünden sonra 5 yaşındaki küçük kızına tek başına ebeveynlik yapmaya çalışan ve geçirdiği nöbetler dolayısıyla tüm hayatı değişen bir babanın, kızıyla kurmaya çalıştığı bağın ve yazarlık kariyerindeki inanılmaz değişimin hikayesini anlatıyor.

"Takım: Mahalle Aşkına"

Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı, Beyza Şekerci ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı, "Takım: Mahalle Aşkına" gösterime girdi.

1takim

Yönetmenliğini Emre Şahin'in yaptığı film, iyinin kötüyle mücadelesini, takım olmayı ve mahalle dayanışmasını, babalarından miras kalan halı sahayı satmak istemeyen iki kardeşin hikayesi üzerinden konu ediniyor.

"Evlenmeden Olmaz"

Yasemin Türkmenli'nin yönettiği filmde, Cansel Elçin, Özge Özberk, Hakan Eratik ve Gözde Okur başrolleri paylaşıyor.

1evlenmeden

Modern çağda evlilik baskısı ve korkusu arasında sıkışıp kalmış kızların ve erkeklerin öyküsünü anlatan filmin konusu özetle şöyle:

"Zeynep ve Yavuz birbirine çok aşık bir çiftken, Zeynep'in evlilik arzusu, Yavuz'un ise evlilik korkusu yüzünden ayrılırlar. Ancak ikisi de birbirini unutamaz. İşi sebebiyle bir araştırma yapmak için 'Evlenmeden Olmaz' isimli bir çöpçatanlık bürosuna giden Zeynep ve arkadaşları, Adnan denilen tuhaf bir çöpçatanla karşılaşırlar. Adnan, Zeynep'e, Yavuz'u unutturacak birini bulur ancak bulduğu kişi hepsinin başına beklenmedik işler açar."

"Son Cadı Avcısı"

Başrollerinde Vin Diesel ve Elijah Wood'un oynadığı aksiyon türündeki "Son Cadı Avcısı"nın yönetmen koltuğunda Breck Eisner oturuyor.

1son cadi

Senaryosu Cory Goodma, Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından kaleme alınan filmin konusu şöyle:

"13. yy'da bir cadı avcısı olan Kaulder, Kraliçe Cadı'yı öldürmeyi başarır ancak son anlarında Kraliçe onu ölümsüzlükle lanetler. Bu nedenle karısı ve çocuğundan sonsuza dek ayrılır. Günümüz New York'unda yaşamayı sürdüren Kaulder, aradan geçen yüzyıllar sonrasında, türünün son örneği olarak kalmıştır. Bu sürede cadılarla savaşmış ve acı çekmiştir. Ancak geri gelen Kraliçe Cadı ölümünün intikamını almaya kararlıdır. İkisinin savaşı, aynı zamanda dünyanın geleceğini belirleyecektir ve bu savaşta en büyük yardımcısı dişi bir cadı olacaktır."

"Solace"

Afonso Poyart'ın yönettiği filmin başrollerinde Colin Farrell, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan ve Abbie Cornish gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

1solace

1995 yapımı gerilim klasiği "Yedi" filminin devamı olarak görülen film, olağanüstü güçleri olduğuna inanılan, ancak artık emekliye ayrılmış Dr. John Clancy isimli eski bir analistin, bu güçlerini kullanarak FBI'ın da aradığı bir seri katilin peşine düşmesini konu ediyor.

"Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu"

Genelde sırları vizyona girmeden bir hafta öncesine kadar afişe edilmeyen "Paranormal Activity" filmlerinin beşincisi "Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu" Fleeges ailesinin yaşadıklarını anlatıyor.

1paranormal

Olivia Taylor Dudley, Brit Shaw, Ivy George, Chloe Csengery ile Aiden Lovekamp'ın oynadığı Gregory Plotkin yönetmenliğindeki film, serinin hayranlarına üç boyutlu bir macera sunuyor.

"Otel Transilvanya 2"

Genndy Tartakovsky'nin yönettiği animasyon türündeki filmin orjinal seslendirmelerini Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez ve Kevin James yaptı.

1hotel-transylvania-2

Filmin ikinci serisinin konusu şöyle:

"Daha önce insanlara kapısını kapalı tutan Otel Transilvanya, artık insan müşterileri de kabul etmeye başlamıştır. Birbirinden ürkütücü yaratıklar, insanlarla birlikte yaşamaktadır. Misafirler arasında Dracula'nın yarı insan, yarı vampir torunu Dennis de vardır. Anne babasının yokluğunda çok sevdiği torunuyla ilgilenen Drak, Dennis'in hiçbir vampirlik belirtisi göstermediğini görür ve ona vampir olmanın gerekliliklerini öğretmeye karar verir."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara