Dolar

32,3669

Euro

34,9494

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Bu hafta 4 yeni film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta biri yerli 4 yeni film vizyona girecek.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-11 14:16:58

Bu hafta 4 yeni film vizyona girecek

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta biri yerli 4 yeni film vizyona girecek.

LANETLİ ANAHTAR

Başrollerini Ayça Büsküvütçü, Hasan Gökalp, Zeynep Ülkü Kam, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Zeynep Buse Kaleyer'in paylaştığı ve Hasan Gökalp'in yönettiği "Lanetli Anahtar" isimli film, sinemaseverlerle buluşacak.

lanetli-anahtar

Korku türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Bir grup arkadaş, arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışırken kendi başlarını belaya sokarlar. Kendisine büyü yapılan arkadaşlarını kurtarmak adına internetten indirdikleri büyü ve cin yazılarını yakan genç grup, çok tehlikeli bir kabile olan Daktylos cinlerinin hedefi haline gelir. İda Dağı'nda yaşayan Daktylos cinlerinin en azgını olan Damanaus'un gazabından hiç kimse kurtulamamıştır ve Damanaus'un yeni hedefi de genç arkadaş grubundan başkası değildir."

VAHŞET GECESİ

Jose Manuel Cravioto'nun beyaz perdeye taşıdığı filmin başrollerinde Tina Ivlev, Richard Tyson, Bianca Malinowski, Kristoffer Kjornes ve Dustin Quick oynuyor.

vah

Korku-gerilim türündeki film, erkek arkadaşıyla mutlu bir hayatı varken, kaçırılarak "Phil" adında gözü dönmüş bir sapık tarafından uzun süredir bir evin bodrumunda tutulan Eve'nin, kendisiyle aynı durumda olan diğer kızları kurtarma mücadelesini konu alıyor.

CAFE SOCİETY

Woody Allen'ın yazıp yönettiği filmde, Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Corey Stoll ve Steve Carell gibi isimler rol alıyor.

maxresdefault_2

"Cafe Society", babasının kuyumcu dükkanından kaçıp Hollywood'un güçlü menajerlerinden olan amcası Phil'in yanına giden Bobby'in amcasının asistanı Vonnie'yle arasında geçen aşk hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

GERÇEK KÖTÜLER

Comics'in çizgi romanı Suicide Squad'da sinemaya uyarlanan, senaryosunu ve yönetmenliğini David Ayer'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Will Smith, Jared Leto, Jai Courtney, Margot Robbie, Scott Eastwood, Joel Kinnaman, Amanda Brugel, Ben Affleck, Viola Davis, Cara Delevingne gibi isimler bulunuyor.

Suicide-Squad

Macera-aksiyon türündeki film, devletin verdiği gizli görevle toplanan süper kahramanların, tehlikeli bir suç örgütünü yok etmek üzere başladıkları görev sırasında yaşadıkları maceraları gözler önüne seriyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara