Dolar

32,3696

Euro

34,9456

Altın

2.325,48

Bist

9.094,68

Bu bilgiler işinize çok yarayacak

Sosyal medyada paylaşılan kimsenin bilmediği bilgiler hayatımızı kolaylaştıracak.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-23 14:49:40

Bu bilgiler işinize çok yarayacak

Sosyal medyada pratik bilgiler ismi altında paylaşılan hayatımızı kolaylaştıracak püf noktalar şu şekilde;

İş başvurusu yaparken CV'nize 2006 yılında Time dergisi tarafından yılın kişisi seçildiğinizi yazın. Bu diğer başvurular arasında dikkat çekecektir. Çünkü Time dergisi 2006 yılında herkesi yılın kişisi seçmiştir.

Soyunma kabini ve otellerdeki aynaların arkasından izlenip izlenmediğinizi hiç merak ettiniz mi? Aynaya parmağınızı dayayın, eğer parmağınız ile yansımasının arasında bir boşluk oluşuyorsa o normal bir aynadır. Eğer boşluk oluşmuyorsa o ayna büyük bir ihtimalle çift taraflıdır.

Seyahate çıkmadan önce buzluğunuzdaki donmuş buz kalıbının üzerine bir bozuk para koyun. Eve döndüğünüzde bozuk para buzun içindeyse, elektrikleriniz uzun süre kesilmiştir ve dolabınızdaki yiyecekler bozulmuş olabilir.

Şerit değiştirirken, yan şeride doğru kayma hareketini yavaş gerçekleştirin (hızınız değil aksiyon yavaş olacak). Bu sayede kör noktada olan aracın sizi uyarmasına fırsat bırakır, olası bir kazayı önlemiş olursunuz.
 
Yeni bir dil öğrenmek istiyorsanız, o dilde en çok kullanılan 100 kelimeyi bulun ve onlarla başlayın. Bu kelimeler zaten gündelik konuşmaların P'sini oluşturur ve çok sağlam bir temel atmanızı sağlar.

 
Akıllı telefonunuzda internet gerektirmeyen bir oyun oynuyorsanız eğer, cihazın internet bağlantısını keserek, reklamların çıkmamasını sağlayabilirsiniz.

Haber Ara