Dolar

32,5507

Euro

34,7806

Altın

2.494,31

Bist

9.524,59

Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton yeni sezon başlayacak mı?

Yayınlandıktan kısa süre sonra Netflix'in en çok izlenen dizisi haline gelen Bridgerton'un 2. sezonu hayranları tarafından merakla bekleniyor. Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak? 28 gün içinde 83 milyon hesap tarafından izlenen yapımın 2. sezon çekimlerine onay verildi. Bridgerton yeni sezon başlayacak mı? Dizinin yeni sezonun çekimlerine 2021'in ilkbaharında başlanacağı bildirildi. Bridgerton 2. sezon çıkış tarihi için net bir tarih henüz belli değil ancak 2022 yılında yayınlanması muhtemel görünüyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-08 18:23:54

Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton yeni sezon başlayacak mı?

Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'un merkezinde ilerleyen dizinin birinci sezonu izleyicilerden tam not aldı. Netflix ekranlarından 25 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan dizi 83 milyon kişi tarafından izlenerek en çok izlenen Netflix dizileri arasına girdi. Milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan dizinin ikinci sezonu da merakla bekeniyor. Peki Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton yeni sezon başlayacak mı?  Haberimizin detayında Bridgerton dizinin 2. sezonuna ait bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak?

Netflix'in en çok izlenen yapımı arasına giren dizi ikinci sezonun onayını aldı. Bridgerton ekibinin bu ilkbaharda 2. sezon çekimleri için Birleşik Krallık'ta yeniden bir araya geleceği açıklandı. Pandemi nedeniyle çekimlerin bir süre ertelenmesinin de ihtimaller dahilinde olduğunu belirtelim  Bridgerton Sezon dizisi 2. sezon çıkış tarihi için 2022'nin ilk ayları tahmin ediliyor. Ancak mutasyonlu koronavirüs nedeniyle İngiltere'de yaşanan gelişmelere bağlı olarak dizinin çıkış tarihi daha da gecikebilir. 

Bridgerton Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girdi

Bridgerton dizisi büyük bir ilgiyle karşılandı. Yayımlanmaya başladıktan kısa bir süre içinde Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girdi. Shonda Rhimes'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin dünya genelindeki ilk yayın tarihinden itibaren 28 gün içinde  82 milyon üye hesap izledi. Bu istatistik diziyi Netflix'in en çok izlenen orijinal dizisi haline getiriyor.  The Witcher, yayımlanmasından itibaren 28 gün içinde 76 milyon izlenmeye ulaşmıştı. Bridgerton, Türkiye'de de bu ay en çok izlenen Netflix dizi oldu. Dizi her gösterilen ülkede ilk 10'a girmeyi başardı. 

Bridgerton 2. sezon konusu ne olacak?

Milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin 2. sezonu merakla bekleniyor. Peki 2. sezonun konusu ne olacak? Bridgerton'un ilk sezonu Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına ilk kez giren, nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne'yi merkezine alıyordu. İkinci sezon ise Anthony Bridgerton'ı takip edecek. Dizinin uyarlandığı roman serisinin ikinci kitabı gibi 2. sezon da Anthony'nin uygun bir eş bulma arayışına odaklanacak. Anthony'e hayat veren Jonathan Bailey‘nin yanı sıra ilk sezondaki oyuncularının büyük bölümü geri dönecek, ancak bu kez daha küçük rollere sahip olacak. 2. kitabın asıl kadın kahramanı olan Kate Sheffield'ı canlandıracak ismi bulmak için oyuncu arayışı sürüyor.

Bridgerton konusu

Dizinin konusu, Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown'ın hazırladığı bir skandal, Daphne'nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

NOT: Dizinin hayranaları biten ilk sezonun ardından Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak diye araştırmaya başlamıştı. Bridgerton 2. sezon çıkış tarihi ile ilgili henüz netleşmiş bir tarih bulunmuyor. Tarih netleştiği zaman haberizime ekleyeceğiz...

Haber Ara