Dolar

32,5259

Euro

34,7994

Altın

2.430,22

Bist

9.722,09

Breed: Amerika’yı bir terörist yönetiyor

ABD temsilciler meclisi Başkanı Nancy Pelosi’ye ABD Başkanı Trump’ın saldırılarına karşı savunan San Fransisco Belediye Başkanı Breed, Amerika’yı bir terörist ve bir diktatör yönettiğini söyledi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-07 07:39:28

Breed: Amerika’yı bir terörist yönetiyor

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin San Fransisco kentinin Belediye Başkanı London Breed, Amerika Başkanı Donald Trump'ı terörist hitap etti.

ABD temsilciler meclisi Başkanı Nancy Pelosi'ye ABD Başkanı Donald Trump'ın saldırılarına karşı savunan San Fransisco Belediye Başkanı Breed, Amerika'yı bir terörist ve bir diktatör yönettiğini belirtti.

Pelosi'nin bir kuaföre gitmesini eleştiri konusu yapan Trump'a sert tepki gösteren San Fransisco Belediye Başkanı Breed, bu tür marjinal konular, ülkede yığınla evsiz barksız kalan ve bir çokları bu şartlarda eski işine dönemediği durumlarda haberlerin manşetlerine taşındığını belirtti.

Amerika'nın Foxnews kanalı, ABD temsilciler meclisi Başkanı Nancy Pelosi geçen Pazartesi günü San Fransisco kentide bir kuaföre giderek kovid-19 hastalığını önlemek üzere belirlenen kuralları çiğnediğini duyurdu.

Foxnews ayrıca Pelosi'nin kuaförde maske takmadığını gösteren kuafördeki kameraların çektiği görüntüleri yayımladı.

San Fransisco kentinde korona virüs salgını çerçevesinde uygulanan kurallara göre kuaförler ve berberler ancak açık alanlarda müşteri kabul edebiliyor; ayrıca bazı hizmetleri sunamıyor ve yine bazı kimyasal ürünleri de uygulayamıyor.

Trump yönetiminin Pelosi'ye saldırıları, Trump'ın kendisi bizzat korona virüs salgını ile mücadele için belirlenen sağlık protokollerine uymadığı ve hatta maske takmayı reddettiği halde gündeme geliyor.

Kaynak: Shafaqna

Haber Ara