Dolar

32,3640

Euro

35,0458

Altın

2.324,50

Bist

9.079,97

Brand Week İstanbul, yedinci kez Zorlu PSM’de

Brand Week İstanbul, bu yıl yedinci kez markalar, sanatçılar, bilim insanları ve iş dünyası temsilcilerini buluşturuyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-06 15:28:03

Brand Week İstanbul, yedinci kez Zorlu PSM’de

4-8 Kasım tarihleri arasında bu yıl yedinci kez Zorlu PSM'de düzenlenen Marka Haftası İstanbul'un teması “Geleceği Tasarlamak”.

Dünyaya ve Türkiye'ye yön veren trendlerin, iş dünyasının meşgul eden konu ve konukların, dijital iş modellerinin ve yaratıcılığa dairelerin bulunduğu durumlarda durumların altı sahnede binlerce konukla paylaşılacağı Brand Week Istanbul; Felis Ödülleri, Lovemarks Ödül Töreni, Fark Yaratan Kadınlar, Marka Akademisi Sertifika Programı, Marka İkonları Yürüyüşü, Portfolyo Buluşları ve özel ağ oluşturma toplantıları gibi modern yan etkinliklerinin yanına bu yıl geleceği hedefleniyor geçmişlerinin sergileri … araya getiren Insta Day gibi yenilikler ekliyor. Bir başka sözcük, Marka Haftası İstanbul bu kez de dopdolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geleceği tasarlayan mucit John Zimmerman, M87 Karadeliği projesinin mimarlarından Feryal Özel, NASA Kreatif Direktörü Dan Eşyaları, iş dünyasını yıkıyor ve korsanlardan ilham alıyor en etkili liderlikleri Sally Helgesen, Clotaire Rapaille, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye'nin en başarılı fintech maceralarından iyzico'nun kurucusu Barbaros Özbuğutu, model ve oyuncu Çağla Şikel ve daha isim isim Marka Haftası İstanbul'a özgü hikâyeler anlatmaya ve sanattan teknolojisi, iş dünyasından ekonomiye geleceği belirliyor ipuçlarını paylaşmaya hazır.

Pazarlama iletişimiyle sınırlı bir marka idealizminin ötesine geçerek, topluma, çevreeye ve geleceğe yönelik sorumluluk sorumluluklarını, eylemleriyle kanıtlayan aktivist markalar; eski kuşakların üretim ve tüketim modelini reddeden aktivist genç kuşaklar ve sorunlara yönelik çeşitlilik dikkat çeken aktivist sanatçılar uzun yıllar onlar olduğu gibi bu yıl da marka haftası istanbul gündeminde. «Yatak Performansı – Yükü Taşı» – Emma Sulkowicz; Mardin Bienali'nin küratörü 10'uncu yılını geri bırakmaya hazırlanan Markan Bienali'nin Adwait Singh, dünyayı oyunlarla değiştirmeye çalışan tasarım profesörü John Sharp sunumlarıyla fark yaratacaklar. Marka Haftası Istanbul'a özel iki değerli proje hedefi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara