Dolar

32,5788

Euro

34,8961

Altın

2.434,73

Bist

9.645,02

Bozdağ: Koalisyonun bombaları IŞİD'i vurmuyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta katıldığı bayramlaşma töreninde AK Parti'nin siyasi konumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-07 00:41:15

Bozdağ: Koalisyonun bombaları IŞİD'i vurmuyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde katıldığı bayramlaşma töreninde "AK Parti'ye sadece millet operasyon çeker" ifadelerini kullandı.

PKK'nın şehir yapılanması YPS'nin hendekler üzerinden şehirlerde hakimiyet kurma çabasının başarısız olduğunu dile getiren Bakan Bozdağ, "Bize sadece Türk milleti operasyon çeker, onun dışında başkalarına uşaklık, maşalık yapanların AK Parti'de başarılı olmaları Allah'ın izniyle olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü bu milletin partisidir. Ayarı bu millet vermek isterse verir, ayarlamak isterse istediği gibi ayarlar. Ele geçirmek istedikleri yerleri ele geçiremedikleri gibi kazdıkları hendeklerde boğuldular gittiler. Şehirlerimiz, teröristlerden, hendeklerden, barikatlardan, bombalardan temizlendi" ifadelerini kullandı.

"BOMBALARI DAEŞ'İ VURMUYOR..."

IŞİD'e yönelik koalisyon saldırılarını da eleştiren Bozdağ,  "Bu kadar bomba yağdığı zaman yerde karıncalar bile kalmaz. Ama ne hikmetse bu terör bir türlü bitmiyor. Neden? Çünkü bombalar adresine gitmiyor. Doğru adrese atılmıyor. Doğru adrese atılsa DAEŞ diye bir terör örgütü kalmaz" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ KİMSEYE UŞAKLIK ETMEZ"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, içeride AK Parti'ye 'ayar verilmek' istendiğini öne sürerek "Bize sadece Türk milleti operasyon çeker, onun dışında başkalarına uşaklık, maşalık yapanların AK Parti'de başarılı olmaları Allah'ın izniyle olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü bu milletin partisidir. Ayarı bu millet vermek isterse verir, ayarlamak isterse istediği gibi ayarlar." dedi.

Haber Ara