Dolar

32,5581

Euro

34,9768

Altın

2.418,35

Bist

9.722,09

Bozdağ'ı güldüren siren sesi

Adalet Bakanı Bozdağ, Siirt'te esnaf ziyaretinde bulunurken siren sesleri gelmesi üzerine bunların kapatılmasını istedi- Siren sesini küçük bir çocuğun çıkardığını görünce gülen Bozdağ, çocuğu yanına çağırarak sevdi - Bozdağ: 'Etrafta polis yok, Özgür'ün sirenleri bunlar'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-18 00:54:49

Bozdağ'ı güldüren siren sesi
Siirt'te esnaf ziyaretinde bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kapatılmasını istediği siren seslerini küçük bir çocuğun çıkarmasını gülerek karşıladı.

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının yürüttüğü, "Gaziantep-Siirt Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi" kapsamında kente gelen Bakan Bozdağ, Güres Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

İftar sonrası caddede karpuz satan bir gençle sohbet eden Bozdağ, gencin kendisi için kestiği karpuzu tadarak, çok beğendiğini söyledi.

Caddede duyulan siren sesi üzerine etrafına bakan Bozdağ, polisten siren sesini kesmelerini istedi.

Ancak bu sesi Özgür Dayan adlı bir çocuğun çıkardığını gören Bozdağ, gülümsedi.

Dayan ile bir süre beraber yürüyen Bozdağ, çocuğun siren sesi çıkarmaya devam etmesi üzerine gülerek, "Bunu Özgür çıkarıyor. Etrafta polis yok, Özgür'ün sirenleri bunlar." dedi.

Bakan Bozdağ'a Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay ile diğer yetkililer eşlik etti.


Haber Ara