Dolar

32,5197

Euro

34,7330

Altın

2.489,97

Bist

9.524,59

Bozdağ AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin oy oranına ilişkin açıklamalarda bulundu...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-03 13:07:06

Bozdağ AK Parti'nin oy oranını açıkladı

AK Partili Bekir Bozdağ, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin alacağı oya dair açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin oylarının şu anda yüzde 44 civarında olduğunu söyleyen Bozdağ, 'MHP ve CHP'nin oy oranı AK Parti kadar yok' dedi.

"SANDIK BELİRSİZLİĞİ ÇÖZSÜN"

Meyveli olan AK Parti'ye sahip çıkacaklarına yürekten inandığını belirten Bozdağ, belirsizliğin Türkiye'ye bedelinin ağır olduğunu söyledi. Bozdağ, 'sandık belirsizliği çözsün' dedi.

Bozdağ, 'Terör örgütü kendisinin ipini tutan ağababalarına hizmet yapıyor. Türkiye devleti teröristlerle, tüm güçlerle kararlı şekilde mücadeleye devam edecektir.' dedi.

Bozdağ şu açıklamalarda bulundu;

Bu milletin güvenini en üst düzeyde sağlayan 1.parti hala AK Parti, bu milletin en çok güvendiği parti hala AK Parti, en çok oy vermeyi istediği parti hala AK Parti. Muhalefet partilerinin hepsinin hedefinde AK Parti var. Siz muhalefet partilerinin birbirlerini eleştirdiğini hiç gördünüz mü ? Muhalefet partilerinin birbirlerine yönelik neredeyse yok denecek kadar az eleştirisi var. 7 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yaşanan belirsizliğin nelere mal olduğunu gördük. Bu yüzden sandıktan tek parti iktidarı çıksın.

 

Haber Ara