Dolar

32,5841

Euro

34,8396

Altın

2.494,91

Bist

9.663,75

Boyner'e ABD'den iki ödül

Boyner'e ABD'den iki ödül

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-21 12:04:58

Boyner'e ABD'den iki ödül
Boyner Büyük Mağazacılık, dünyanın en önemli eğitim ödüllerinden biri olan ABD'deki "Brandon Hall Excellence Awards"da, satış danışmanlarının servis kalitesini iyileştirme ve satışları arttırmayı hedefleyen "Eğitim Koçları" programı ile "Özgün Öğrenme ve Gelişim Programı" dalında ve saha çalışanlarına sağladığı başarılı uzaktan eğitim projesi "Power Up" programı ile "Mobil Öğrenme" dalında iki Gümüş Ödül'ün sahibi oldu.

Boyner'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket tüm dünyada binden fazla şirketin başvuru yaptığı "Brandon Hall Excellence Awards" yarışmasında, iki projesi "Eğitim Koçları" ve "Power Up" ile ödül kazandı. Boyner'in yürüttüğü ödüllü projesi "Eğitim Koçları" satış danışmanlarının servis kalitesini iyileştirmeyi ve satışları arttırmayı hedeflerken, Türkiye'de perakende sektöründe ilk defa anında koçluk sağlayan bu proje, mağaza yöneticilerinin yönetim ve koçluk becerilerinin gelişimini de destekliyor.

Program sayesinde eğitim koçları, satış danışmanlarının müşterilere hizmet verdikleri sırada anında geri bildirim sağlayıp, verdikleri servisin gelişmesine katkıda bulunuyorlar.

Boyner bünyesinde bulunan satış danışmanları ve kasiyerleri daha donanımlı hale getirmeyi amaçlayan diğer ödüllü proje "Power Up" ise Boyner Grup â€" Turkcell Akademi işbirliğindeki teknolojik altyapı üzerine kurulu bir online eğitim platformu. Boyner Grup şirketlerinin uzaktan eğitim platformu BANG Online üzerinden Boyner Büyük Mağazacılık olarak "Power Up" ile yaklaşık 5 bin çalışana haftada beş gün, beş farklı içerik sunuluyor.

Mağaza çalışanlarına her gün tek tek ulaşarak, o güne özel üretilen 3-4 dakikalık hap eğitimler veriliyor. Çalışanlar, uygun oldukları anda cep telefonlarından eğitimi takip edebiliyorlar. Dijital teknolojilerden sonuna kadar yararlanılan bu çalışma ile Boyner eğitimin geleceğini temsil ediyor.

Verilen bilgiye göre, konusunda uzman, bağımsız denetmenlerin jüri olarak yer aldığı ödül programında, ürünün ihtiyaca cevap veriyor olması, programın fonksiyonelliği, yenilikçiliği ve ölçülebilirliği öne çıkan kriterler olarak dikkati çekiyor.

Haber Ara