Dolar

32,3566

Euro

34,9482

Altın

2.325,18

Bist

9.079,97

Boşanan koca 5 kişiyi öldürdü

Karaman’ın Ermenek ilçesinde 15 gün önce eşinden boşanan bir kişinin, boşandığı eşi dahil 5 kişiyi av tüfeği ile öldürdüğü bildirildi...

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-27 01:50:50

Boşanan koca 5 kişiyi öldürdü

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Ermenek'te yaşayan H.N., 15 gün önce boşandığı eşi 20 yaşındaki Şerife Ş. ile konuşmak için Keşillek Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla eski eşiyle tartışan H.N, yanında getirdiği av tüfeğiyle Şerife Ş. dahil 5 kişiyi öldürdü.

H.N, olayın ardından polise teslim oldu. 

Tehdit mesajı atmış

Yaklaşık 2 yıl önce evlenen H.N ile Şerife Ş, son zamanlarda şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. İddialara göre bir süredir işsiz olan H.N, sürekli alkol alıp eşi Şerife Ş. ile tartışıyordu. Şerife Ş, yaşadıklarını babasıyla paylaşmasının ardından boşanma davası açtı. 15 gün önce eşinden boşanan ve 1,5 yaşındaki oğluyla babasının evine yerleşen Şerife Ş, bahçelerinde yetiştirdiği sebzeleri satmak için Ermenek merkezindeki pazara gitti.

Aynı gün eski eşi H.N cep telefonundan, "Size 24 saat müsaade, ya çocuğumu gösterirsiniz ya da hepinizi öldürürüm" mesajı attı. Ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle polise başvuran Şerife Ş, akşam saatlerinde baba evine geldi. Bu sırada Şerife Ş ile görüşmek için kayınvalidesinin evine gelen H.N, av tüfeğiyle bahçedeki kayınvalidesi ve yeğenini vurdu. Daha sonra eşiyle konuşmak için yukarı çıkan H.N, 1,5 yaşındaki oğlunun gözü önünde Şerife Ş. ile 2 baldızını öldürdü.

Bir süredir işsiz olan H. N'nin lokantada aşçılık yapan annesinin harçlıklarıyla geçindiği öğrenildi. Cinayetin ardından H.N'nin ailesinin ilçeyi terk ettiği öne sürüldü. 

Öldürülen kişilerin yakınları, cesetlerin bulunduğu Ermenek Devlet Hastanesi önünde toplandı. Çevik Kuvvet ekipleri hastane çevresinde güvenlik önemleri aldı. 

Cesetlerin buradaki incelemenin ardından Karaman Devlet Hastanesi morguna gönderileceği bildirildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara