Dolar

32,4980

Euro

34,7848

Altın

2.419,99

Bist

9.676,01

Borcu nedeniyle intihar ettiği iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı

Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya’nın maddi sıkıntılar nedeniyle Konya Kamyon Garajı’da intihar ettiği iddia edilmişti. Ancak söz konusu iddianın yalan olduğu ortaya çıktı. Borcu olmayan Çankaya'nın eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-16 22:46:24

Borcu nedeniyle intihar ettiği iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı

Konya'da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Mevlüt Çankaya'nın maddi sıkıntılar nedeniyle Konya Kamyon Garajı'da intihar ettiği iddia edildi.

Sputnik'in ulaştığı emniyet kaynakları, yapılan araştırmada Çankaya'nın kayda değer bir borcu olmadığını, eşi ile boşanma aşamasında olduğunu, eşinin yaklaşık 5-6 aydır ailesinin yanında bulunduğunu söyledi.

Konya'da evli ve iki çocuk babası Mevlüt Çankaya, kamyon garajında kendini asarak intihar etti.

CHP'li Erdal Aksünger, kamyon şoförü olduğu öğrenilen Çankaya'nın ekonomik sıkıntılarından dolayı intihar ettiğini iddia etti. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda kullanıcı da yorumlarda bulundu.

Emniyet kaynakları, Mevlüt Çankaya'nın, babasının üzerine kayıtlı bulunan ve kendisinin de şoförlüğünü yaptığı 42 CZK 46 plaka sayılı tırın çekicisinin ön kısmına halat ile kendisini asarak intihar ettiğini belirtti.

Edinilen bilgilere göre, Numune hastanesi morgunda yapılan otopsi işleminde Çankaya'nın, cesedinde herhangi bir darp izine rastlanmadı.

Emniyet yetkilisi yaptığı açıklamada, “Yapılan araştırmada; Çankaya'nın kayda değer bir borcu olmadığı, eşi ile boşanma aşamasında olduğu, eşinin yaklaşık 5-6 aydır ailesinin yanında olduğu anlaşılmıştır” dedi.

 

Haber Ara