Dolar

32,3539

Euro

35,0380

Altın

2.328,09

Bist

9.079,97

Bombalı aracın nereden getirildiği belli oldu

Kayseri'de halk otobüsüne gerçekleştirilen saldırında kullanılan aracın Şanlıurfa'dan çalınarak sahte plaka ile Kayseri'ye getirildiği belirtildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-17 14:59:44

Bombalı aracın nereden getirildiği belli oldu

Kayserideki saldırıda kullanılan aracın Şanlıurfa'dan çalındığı, üzerindeki plakanın ise aynı marka ve modeldeki Kırıkkalede bir araca ait sahte "ikiz plaka" olduğu tespit edildi.

'İKİZ PLAKA' OLDUĞU BELİRLENDİ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, 71 plakalı bir araçla gerçekleşen terör saldırısının ardından başlatılan incelemede, bomba yüklü araçta kullanılan plakanın, Kırıkkale'de yaşayan A.Tnin üzerine kayıtlı hafif ticari araca ait olduğu belirlendi.

Kırıkkale'deki aracın sahibi A.T'nin bilgisine başvuruldu. Polis ekipleri, A.T'nin sahibi olduğu araca ait plakanın, Şanlıurfa'dan çalınan ve eylemin gerçekleştirildiği aynı marka ve model araca sahte "ikiz plaka" olarak takıldığını saptadı.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

KIRIKKALE'DEN AÇIKLAMA

Kayseri'de bombalı saldırıda kullanılan otomobilin Kırıkkale (71) plakasının sahte olduğu belirtildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, hain terör saldırısında kullanılan plakanın, halen kentteki bir araçta mevcut olduğunu söyledi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara