Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Bol oksijen ise tercih; Kaz dağları

Çanakkale’nin Edremit ilçesi sınırlarında kalan Kaz Dağları, 90’lı yıllarda koruma altına alınmış ve milli park ilan edilirken sunduğu bol oksijenle de önemli tercih nedenlerinden...

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-03 09:20:07

Bol oksijen ise tercih; Kaz dağları

 Tarihi, doğası, vadileri ve kanyonları, bol oksijen barındıran çam ağaçları içinde konumlanmış Kaz Dağları yılın her mevsiminde misafirlerine sağlık dolu bir tatil sunuyor. Efsanelere dahi konu olan güzellikleri ile Kaz Dağları'nın ünü artık yurtdışına yayılmış durumda. Bu sayede çok sayıda yerli ve yabancı turist, yılın her dönemi Kaz Dağları'na gelmeyi ihmal etmiyor.

Yılın her dönemi ziyaretçi ağırlayan Kaz Dağları yerli turistin son dönem ilgi odağı olmuş durumda...

Doğa yürüyüşleri için ideal tercih

Çanakkale'nin Edremit ilçesi sınırlarında kalan Kaz Dağları, 90'lı yıllarda koruma altına alınmış ve milli park ilan edilmiş. Bu sebeple Kaz Dağları'nın tepesinde hiç yerleşim yok. Kaz Dağları butik otelleri de dağın eteklerinde ya da yakınlardaki beldelerde konumlanmış durumdalar.

Özellikle doğa yürüyüşleri için oldukça uygun imkânlara sahip Kaz Dağları otellerinde, bolca oksijen ve temiz havanın verdiği açlık hissiyle yöreye özgü birçok lezzete de tanık olabilirsiniz.

Türkiye'nin oksijeni en bol yerlerinden biri olan Kaz Dağları'nda konaklamaya karar verdikten sonra ulaşım açısından da sorunsuz bir yolculuk yapabilme imkanınız var Keza şehiriçi ve şehirlerarası yolculuk anlamında sıkıntısız bin yolculuk yapabilmektesiniz. Gittiğiniz güzergahlar aynı zamanda tatil yörelerini yeniden değerlendirebilme şansı da size sunabiliyor...

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara