Dolar

32,3272

Euro

35,0896

Altın

2.298,91

Bist

9.053,67

Bodrum halkı, Erdoğan'dan 'tanzim satış' istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum'da vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, 'kuyruklar geri döndü' diyerek tanzim satışları eleştiren muhalefete cevaben 'bu kuyruklar yokluk kuyruğu değil, varlık kuyruğu' ifadesini kullandı. Bodrumluların tanzim satış istemesi üzerine de Erdoğan 'nasıl yapalım, CHP'li belediye kabul etmiyor' cevabını verdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-22 19:38:33

Bodrum halkı, Erdoğan'dan 'tanzim satış' istedi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tanzim satışlarla fiyatların yarıya düştüğünü belirtti.

BODRUMLULAR TANZİM SATIŞ İSTEDİ

Bodrumluların "biz de tanzim satış istiyoruz" sloganları üzerine Erdoğan, "nasıl yapalım, buradaki belediye buna yanaşmıyor ki" cevabını verdi.

Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

Diyorlar ki, şimdi yine kuyruklar var. Bay Kemal! Bizim kuyruklar yokluk kuyruğu değil. Bizim kuyruklar varlık kuyruğu.

"CHP'Lİ BELEDİYE TANZİM SATIŞA YANAŞMIYOR! İZMİR KABUL ETMİŞTİ, SONRA O DA VAZGEÇTİ"

Çünkü vatandaşımıza ekonomik suikast yapmak istediler, siz mi yapmak istiyorsunuz! Hemen tanzim satış merkezlerini kurduk ve bizimle anlaşan belediyelere dağıtımını başlattık. Fiyatlar bir anda yarı yarıya indi. Olay bu.

(Bodrum'a da istiyoruz sloganları) Nasıl yapalım. Şimdi burada CHP Belediyesi var. Onlar bizimle böyle bir yardımlaşmaya, dayanışmaya girmiyor ki. İzmir önce 'evet' dedi, sonra o da vazgeçti.

Haber Ara