Dolar

32,5860

Euro

34,7758

Altın

2.509,51

Bist

9.693,46

'Böcek değil anakonda koymuşlar'

Odasında gizlice yerleştirilen bir kamera bulunan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Al Jazeera'den Gonca Şenay'a konuştu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-11 14:52:38

'Böcek değil anakonda koymuşlar'

TİMETURK | HABER MERKEZİ

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, geçen hafta boyunca Ankara'da, Meclis'teki makam odasında değildi. Birkaç gün önce odasına giren danışmanı duvarda mümkün olduğu kadar gizlenerek yerleştirilmiş bir kamera gördü. Danışman, kameranın fotoğrafını çekti, Sancaklı'ya haber verdi. Fakat adli mercilere intikal etmeden, kamerayı kim yerleştirdi, nasıl yerleştirdi gibi sorulara yanıt bulunamadan ertesi sabah kamera odadan kayboldu.

Kameranın "böcek" diye tarif edilen küçük gizli kameralardan olmadığını söyleyen Sancaklı, "Böcek değil anakonda koymuşlar" diyor. Kimin bunu yaptığına dâir Sancaklı'nın da bir fikri yok, yapılacak incelemeden çıkacak sonucu bekliyor.

"Geldiğimden beri anladığım kadarıyla Ankara'da zaten herkesi dinliyorlar, izliyorlar. Gelip sorsalar koyun derdim. Milletvekili odası orası, geliyor insanlar, çay kahve içiyoruz. Gidiyorlar. Bir milletvekilinin odasına nasıl bu kadar rahat girip çıkabilirler. Ben buna anlam veremiyorum. Bakın Derik Kaymakamı şehit oldu. Odasına bir çanta bırakıp gitmişler. Ben bunu anlayamıyorum."

Saffet Sancaklı, polisin çalışmasının bir iki gün içinde sonuçlanmasını bekliyor.

Haber Ara