Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

BMW, M3 sedan için son tanıtım görsellerini yayınladı

BMW, haftaya tanıtımını gerçekleştireceği M3 sedanın son tanıtım görsellerini hayranları ile paylaştı. BMW M3 2021 özellikleri nedir? BMW M3 2021 model sedan ne zaman tanıtılacak?

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-19 16:49:19

BMW, M3 sedan için son tanıtım görsellerini yayınladı

Alman otomobil devi BMW, haftaya tanıtımını gerçekleştireceği BMW M3 Sedan ve M4 Coupe'nin son tanıtım görsellerini paylaştı. Bu zamana kadar birçok model, gizli kameralar ile basına servis edilse de BMW bu kez kendi resmi sayfasından tanıtacağı araçların detayları hakkında bilgi verdi. Şirket tarafından paylaşılan görsellerde tam bir detay verilmesede, aracı ön tarafı hayranlarını yerinden kaldıracak cinsten. İşte BMW tanıtım görselleri;

bmw2

BMW'nin resmi Avustralya Facebook sayfasından yapılan paylaşımda BMW M3'e ait dört farklı görsele yer verildi. Görsellerin ayrıntılarına bakacak olursak eğer, BMW M3 Sedan, yeşil bir dumanın içinde konumlandırıldı. Bu rengin verdiği bir mesaj bulunuyor, tahmin edilen mesaj ise, bu sene BMW'in Isle of Man Green (Isle of Man Yeşili) bir M3 modeli çıkaracak olması oluyor. 

qwefdfbmw3

Yapılan paylaşımda aynı zamanda "Sonsuz dedikodu. Sonsuz güç. Söylentiler 23 Eylül'de bitiyor" ifadelerine yer verildi. Paylaşılan fotoğraflarda BMW M3 Sedan'ın farlarına, ızgarasına ve kaputuna odaklanıldı

BMW M3 Sedan, bugüne kadar edinilen bilgilere göre, 3,0 litrelik ikiz turbo şarjlı S58 motor ile hayranlarının karşısına çıkacak. Bu motor ile birlikte otomobilinin 473 beygir gücü üretmesini sağlayacak. Bu değer, Competition modellerinde 503'e ulaşacak. Tahminlere göre BMW M4 Coupe modeli de aynı motora ev sahipliği yapacak.

bm4

BMW'in yeni otomobillerini Alpine White, Black Sapphire, Dravit Grey, Portimao Blue, Tanzanite Blue, Sao Paolo Yellow, and Toronto Red renkleriyle satışa sürmesi bekleniyor.Araçlar, muhtemelen 2021 yılında trafikteki yerlerini alacak.

Haber Ara