Dolar

32,3462

Euro

35,0564

Altın

2.309,54

Bist

9.079,97

BKM Express'ten üç tanıtım filmi

BKM Express'ten üç tanıtım filmi

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-17 10:47:42

BKM Express'ten üç tanıtım filmi
Hayatı basitleştiren teknolojiler konusunda farkındalık yaratmak isteyen Bankalararası Kart Mekrezi (BKM) Express, üç yeni tanıtım filmi çekti.

BKM'den yapılan yazılı açıklamada, ödeme ve para gönderme işlemlerinin bugünün teknolojileri sayesinde artık çok basit ve hızlı olduğunu ifade etmek isteyen BKM Express'in, sosyal medya için hazırladığı tanıtım filmlerine yenilerini eklediği bildirildi.

Farklı alanlarda uzmanlaşmış değerli isimler, BKM Express'in teknolojiyi doğru kullanıp, ödeme süreçlerini hızlandırarak hayatı nasıl basitleştirdiği anlatıyor. "Basit yaşa, basit öde" mesajını veren filmlerde, BKM Express'in her kesimden kullanıcının ihtiyaç duyacağı bir uygulama olduğu vurgulanıyor.

"Hikayelerimiz farklı da olsa hepimiz karmaşadan uzak durmaya çalışmıyor muyuz?" sorusunun sorulduğu ve karmaşık konuların ancak basit düşünerek çözebileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çağın teknolojileri dünün olamazlarını bugün oldurabiliyor ve hatta artık ödemelerin görünmez olmasına dahi izin veriyor. Teknoloji, günlük karmaşaları aşmamıza yardımcı olurken hayatımızı kolaylaştırıyor. Varoluş nedeni kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak olan BKM Express uygulaması, kullanıcıları özgürleştiren, hızlı, güvenli, yalın ve olabildiğince basit bir ödeme seçeneği. Tüm banka kredi kartlarının eklenebildiği bu dijital cüzdan sayesinde kullanıcılar diledikleri yerden kolayca işlem yapabiliyorlar. Tanıtım filmlerinde de bu rahatlığa vurgu yapılıyor ve hepsinde aynı mesaj veriliyor. Basit yaşa, basit öde."

- "Fırsatları görmek isteyen basit düşünmeli"

"Teknoloji hayatı basitleştirmek için olmalı" ifadesini kullanan BKM Express'in yeni reklam filmlerinin ilkinde girişimci/iş adamı Sina Afra rol aldı.

Girişimci gözüyle fırsatları görme yolunun basit düşünmekten geçtiğini aktaran Afra, BKM Express mobil uygulaması üzerinden online alışverişin ne kadar basit şekilde gerçekleştiğini gösteriyor.

İkinci reklam filmde yer alan oyuncu Sarp Apak ise sinema ve tiyatroda başarılı olmak için olabildiğince "basit oynamanın avantaj sağladığını anlatarak, bir yandan da maç biletini BKM Express ile arkadaşının cep telefonuna para göndererek satın alabiliyor.Basit oyna!

Üçüncü filmde rol alan milli basketbolcu Işıl Alben da iyi bir basketbolcu olmanın yolunun "basit" oynamaktan geçtiğine dikkati çekerek, aldığı yakıtın ücretini otomobilinden inmeden cep telefonundaki BKM Express uygulaması ile ödüyor.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan BKM Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Celal Cündoğlu, BKM Express uygulamasının ödemeleri basitleştirdiğini ifade ettti.

Cündoğlu, şunları kaydetti:

"Çağımızda mobil teknolojiler perakende alışveriş deneyimini yeniden tanımlarken bununla paralel ödeme yöntemleri de daha kolay ve hızlı hale geldi. BKM Express uygulaması ile mağazada kasaya gitmeden, benzincide arabadan çıkmadan, takside ya da restoranda akıllı telefonunuzun sadece bir tuşuna basarak ödeme yapmak bu sayede mümkün oluyor. Zaten teknoloji de hayatı basitleştirmek için olmalı.

Dijital cüzdan uygulamamız BKM Express ile ödemeleri kolaylaştırarak ve kullanıcıları özgürleştirerek basit yaşamayı destekliyoruz. Hazırladığımız tanıtım filmlerinde de aynı mesajı veriyoruz. Her bir filmdeki hikaye farklı da olsa ortak mesaj teknolojiyi kullanarak hayatı basitçe yaşayabileceğimizi söylüyor. BKM olarak sayısı her geçen gün artan kullanıcılarımızı ve üye iş yerlerimizi en modern, en teknolojik çözümlerimizle desteklemeye devam edeceğiz."

Haber Ara