Dolar

32,3540

Euro

35,1044

Altın

2.324,75

Bist

9.079,97

Bizleri akılsızlaştıran telefonlar

TIMETURK Sosyal Medya Yazarı Abdulkadir Mercanoğlu yazdı:

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-14 17:14:08

Bizleri akılsızlaştıran telefonlar

TIMETURK | ABDULKADİR MERCANOĞLU

Teknoloji her geçen gün farklı gelişmelerle beni şaşırtıyor. Aslında çok şaşırmamak gerek! Ne de olsa yıl olmuş 2017. Aslında beni şaşırtan teknoloji değil, yediden yetmişe herkesin elinde olan, bizleri akılsızlaştıran telefonlar.

Bir yakın çevrenize, etrafınıza baksanız siz de "Ne oluyor?" diyeceksinizdir.

Belki de böbrek satıp almayı düşündüğümüz telefonlar yüzünden kaybediyoruz biz...

Neyse konumuz bu değil :)

Facebook yine bu hafta boş geçmedi ama bu defa getirdiği özellik tüm kullanıcılar için değil sayfalara yönelik.

Hepimizin bildiği gibi Facebook, Mart ayında hikaye özelliğini tüm kullanıcılara açmıştı. İstediği sonucu alamayan Facebook, kullanımının artması için bu özelliği sayfalara da ekledi. Henüz tüm sayfalarda bulunmayan bu özelliğin birkaç ay içerisinde tüm kullanıcı sayfalarına ekleneceği söyleniyor.

Büyük sayfaların bu özelliği kullanması ve haliyle hikaye özelliğinin yaygınlaşması durumunda yakında Facebook'ta da hikaye görmekten bunalabiliriz.

Ayrıca, yakında Instagram'da attığımız hikayeleri çapraz paylaşım olarak Facebook'a "hikaye" şeklinde ekleyebileceğiz. Şu anda sadece ABD'de bir gruba açılan özellik de yakında gelecek.

Bir de hatırlatayım Instagram'ın aktif hikaye kullanıcısı 250 milyon. Biz ise "hikaye" özelliğini en çok kullanan ülkeler arasında dördüncüyüz.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara