Dolar

32,5624

Euro

34,8989

Altın

2.432,18

Bist

9.645,02

'Biz ancak Türkiye'nin önünü açar, düğümleri çözeriz'

Ne yapsaydık, sandıkta bulamadığımızı sokakta mı arasaydık?

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-01 10:49:27

'Biz ancak Türkiye'nin önünü açar, düğümleri çözeriz'

TİMETURK | HABER MERKEZİ
PINAR HİLAL BALTA

MHP Lideri Devlet Bahçeli, grubunda günde eilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalaR:

"CHP'NİN KUYRUK ACISI 7 HAZİRAN'A DAYANIYOR"

7 Haziran sonrası kendilerinin yüzde 60'lık bloğa hapsetmek istediklerini anlatan Bahçeli, "CHP'nin kuyruk acısı taa buraya daynamaktadır" dedi.

"BİZ ANCAK DÜĞÜMLERİ ÇÖZERİZ"

"Ülkenin gerçekleriyel bağdaşmayan bir koalisyona sonu ölüm de olsa girmeyiz, giremeyiz" diyen Bahçeli, kendilerine bunun için kızanlara cevap vererek, "Bize hayırcı diyenler, koalisyondan kaçtığımızı uyduranlar... Ne yapsaydık, sandıkta bulamadığımızı sokakta mı arasaydık?" diye sordu.

İşte o açıklamalar:

"Bizi yüzde 60'lık bloğa mahkum etmeye çalıştılar. Bizi PKK'nın partisiyle ittifaka zorladılar. Ülkenin gerçekleriyle bağdaşmayan, böyle çirkin bir koalisyona sonumuz ölüm olsa da girmeyiz, giremeyiz. O masaya otursaydık bunu şehitlerimize nasıl açıklayacağımızı, milletimize nasıl açıklayacağımızı bilen var mı? Kandil-Pensilvanya ve türk düşmanları arasında kurulan ittifaka dahil olsaydık bunun hesabını nasıl verecektik? Dediler ki "MHP AKP'nin önünü açtı" Herhalde bu çürük iddia sahipleri milli iradenin neye karar verdiğinin hem yabancısı, hem hazımsızıdır. MHP'nin sandık sonuçlara saygısızlığı ne zaman görülmüştür. Millet ne derse o değil midir? Ne yapsaydık, sandıkta bulamadığımızı sokakta mı arasaydık, kaosla mı elde etseydik? Biz ancak Türkiye'nin önünü açar, düğümleri çözeriz. Başkaları bizi ilgilendirmez, ilgi sahamıza girmez. Biz yalnızca Türk milletinin yanında dururuz, bunu çekemeyen kim varsa bizim de onunla hesabımız vardır ve bu kesindir. MHP kulislerin, lobilerin, çıkarcıların, elit ve kaymak tabakanın değil Türk milletinin eseri, Türklüğün kutup başıdır. Türk siyaseti kısır çekişmelerden, anlamsız hizip ve bloklaşmalardan bir fayda bulamamıştır. Tam tersine umutlar heba edilmiş, milletimiz zarar görmüştür. Asılsız suçlamalar ve karalamalar siyasi dinamikleri köreltmiş, ülkemizi geriye düşürmüştür."
 
"YENİ BİR MODROS VE SEVR SÜRECİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

"Türkiye adı konmamış 2. bir mondros ve sevr süreciyle karşı karşıya kalmıştır. Kozmik odalara girilmesi, Türkiye'nin dört bir yandan bir ur gibi sarılması, MGK'nın dahi dinlenilmesi boşuna değildir. Türkiye'yi iç savaş şartlaırna mahkum etmek istiyorlar."

FETÖ SORUŞTURMALARI

"FETÖ ile bağlantısı olanlar kaçtıkları yerlere kadar kovalanamalıdır."

Haber Ara