Dolar

32,3668

Euro

35,0280

Altın

2.325,52

Bist

9.123,64

‘Bisiklet Şehri Sakarya’ Kızılay Haftasını bisiklet sürerek kutladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay Gönüllüleri’nin düzenlediği etkinlikte ‘Kızılay Haftası’ bisiklet turuyla kutlandı.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-11-01 22:42:50

‘Bisiklet Şehri Sakarya’ Kızılay Haftasını bisiklet sürerek kutladı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türk Kızılay gönüllüleri ile Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği üyelerinin katıldığı bisiklet etkinliği Demokrasi Meydanı'ndan başladı.

‘Kızılay Haftası'nı bisiklet sürerek kutladılar

1868'ten bu yana tüm dünyada faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılayı'nın 153'üncü kuruluş yıl dönümünü etkinliğine bisikletleriyle gelen katılımcılar ‘Kızılay Haftası'nda pedal çevirdiler.

sakaryada-bisiklet-turu-düzenlendi

Belediye Başkanı Ekrem Yüce de bisiklet turuna katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, düzenlenen bisiklet turuyla ilgili yaptığı konuşmada, “ 'Bisiklet Şehri Sakarya'mızda bisikletseverler ve Kızılay gönüllülerinin düzenlediği bisiklet turuna katıldık. Bu vesileyle kurulduğu günden bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, yoksul ve muhtaç insanlara yardım ulaştırmak için önemli görevler üstlenen ve Türk milletinin yardımseverliğinin bir tezahürü olan Türk Kızılayının 153. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. İyi ki varsın Kızılay." İfadelerini kullandı.

sakarya-bisiklet-turu1234

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara