Dolar

32,4671

Euro

34,7734

Altın

2.476,83

Bist

9.530,47

Bisiklet ve yoga farkındalığı geliştiriyor

Yetişkin kadınlara ve çocuklara bisiklet sürmeyi yoga teknikleriyle öğreten Nesrin Yaman, 'bisiklet ve yoga sayesinde farkındalığımız gelişiyor' dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-08-09 12:36:27

Bisiklet ve yoga farkındalığı geliştiriyor

Nesrin Yaman yaptığı çalışmaları şöyle anlattı; "Farkındalık ,bir canlının çevresinde gelişen olayları bilme,algılama ve duyumsama becerisidir.”bir şeyin bilincinde olma halidir”. Bisiklet ve yoga sayesinde farkındalıklarımızı geliştirip kendimizin farkına varıyoruz.
Eğitimlerimiz esnasında gördük ki bazı ögrencilerimiz odak problemleriyle boğuşuyor, ama bunun pek de farkında olmadan zorluklarına katlanarak yaşıyorlar. Bazısı denge bazısı da takıntı sorunlarının zorluklarıyla başetmeye çalışarak hayatı kendilerine çekilmez hale getiriyorlar...
Oysa ki sorunun farkına varırsak çözüm için çare bulmak kolaylaşır.
İşte tam da bu sırada bisiklet ve yoga sayesinde iyileşme başlıyor. Yoga vücudumuzu nefesle hissetmemizi sağlarken bisiklet kullanırken ki özgürlük duygusuyla iyileşme huzur ve mutluluk hali başlıyor. 20200807_193756
Bisiklet kullanmak hayaliniz olarak kalmasın.
İnsan, hayallerinin peşinden emin adımlarla ilerlerse ve düşlediği hayatı yaşamak için gerekli çabayı gösterirse, zamanı geldiğinde beklenmedik başarılarla karşılaşır. Haydi hayallerimizin küçük bir parçası olan bisikletten başlayalım.Hayallerimizin gerçekleştiği güzel günleri yaşamak dileğiyle bisiklet kullanmayı bilmeyen kalmasın. Bisiklet öğrenmek isteyenler instagram @bisiklet_egitimleri sayfamızdan bize ulaşabilirler" dedi.

Haber Ara