Dolar

32,5780

Euro

34,7940

Altın

2.508,75

Bist

9.693,46

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Full İzle! Bir Zamanlar Çukurova 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölümü ile dün akşam sevenleriyle buluştu. Son bölümde, Hünkar'ın katilinin kim olduğu sorusuna yanıt aranırken, Yılmaz, Züleyha ve Müjgan arasında ipler iyice geriliyor.  İşte Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölümde yaşananlar…

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-20 14:32:04

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Full İzle! Bir Zamanlar Çukurova 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamları ATV ekranlarında sevenleriyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde yaşananlar merak ediliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm özeti... BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. SON BÖLÜM ÖZETİ

Halasının adeta kovulmuş olması, Müjgan'ı yine sonunu hesap etmediği bir karara iter! Müjgan da halasının peşinden evi terk edecektir. Fikret ise onu geri döndürmeye çalışırken, kendini açıklayamayacağı bir durumun içine soktuğundan habersizdir.

Halası ile ilgili olan biten, Müjgan'ın yine gözünün dönmesine neden olur. Fikret ile dertleşir ama sonrasında gelişenler yine sakinleşmesine engel olur. Müjgan, Züleyha'ya hesap sormaya konağa gider. Demir ona engel olur. Karşısına itiraf mektubunu çıkarmak ister ama bu vesile ile mektubun çalındığından haberdar olacaktır!

Annesinin katilini bulmaya çalışan Demir yeni bir hamle yapar. Demir katil ile ilgili bilgi getirene 1 milyon lira vereceğini açıkladığı bir basın toplantısı düzenler. Ancak bu basın toplantısı, Züleyha ve Yılmaz arasında yeni bir gerginliğin de kapısını aralar!

Demir gitmesine izin vermeyince, Sevda'nın misafirliği de uzayacaktır. Ancak bu misafirlik ve Haminne'nin Sevda'yı küçük kızı zannetmeye devam etmesi, Saniye için hayatı gittikçe zorlaştırır. İkisi arasındaki gerginlik her an hissedilir hale gelir. Züleyha, Saniye'yi anlasa da, ona Sevda'ya bir şans tanımasını söyler.

Saniye'yi Sevda'ya karşı sakinleştirmek, çiftlikteki yerlerini kaybetmemek için çabalayan Gaffur yine başını belaya sokar! Demir'in gözünde yeniden yükselmesini sağlayacak çok önemli bir bilgi elde eder. Ancak bilgiyi ne Saniye'ye ne Demir'e iletemeden yine önce sakarlığı sonra boşboğazlığı ile kendini büyük bir derdin ortasında bulur! BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 74. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandığında burada yer alacak.

Haber Ara