Dolar

32,3746

Euro

34,9953

Altın

2.324,31

Bist

9.079,97

BiP'ten arayan Turkcell'liler kazanıyor

Turkcell'li BiP kullanıcıları Bi'Ara kampanyasıyla arama yaptıklarında ya da mesaj attıklarında 10 GB'a kadar internet hediyesi kazanacak

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-30 14:51:45

BiP'ten arayan Turkcell'liler kazanıyor
Turkcell abonesi BiP kullanıcıları, Bi'Ara kampanyası ile aradıkça ve mesaj attıkça internet hediyesi kazanacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin yenilikçi iletişim ve eğlence platformu BiP, Turkcell ortaklığıyla hayata geçen Bi'Ara kampanyasıyla kullanıcılarına ücretsiz hediyeler sunuyor. Turkcell'li BiP kullanıcıları, kampanya kapsamında aradıkça ve mesaj attıkça internet hediyesi kazanacak. 5 mesaj atana haftalık 1GB, 2 arama yapana haftalık 2 GB, 5 arama yapan aylık 1 GB, 10 arama yapan aylık 2 GB, 30 arama yapan aylık 10 GB internet kazanacak.
Kampanyadan faydalanmak için sabit hatlar dışında farklı kişilere arama yapmak ya da mesaj göndermek de gerekiyor.

Uygulama içi sesli ve görüntülü arama özelliklerinin yanı sıra "BiP'ten Her Yöne Arama" özelliği ile kullanıcılar sabit telefonlara ve GSM'ye doğru arama yapılabiliyor.
BiP'in sunduğu grup görüşmesi özelliği ile ise kullanıcılar istedikleri takdirde sevdikleriyle hep beraber görüşerek aradaki mesafeyi ortadan kaldırabiliyorlar.
BiP üzerinden yapılan kişiden kişiye sesli ve görüntülü aramalar ile BiP üzerinden yapılan grup görüntülü aramalar kampanya kapsamında kabul edilecek. BiP üzerinden grup kurarak atılan mesajlar ile grup görüntülü aramalar her grup başına 1 adet olarak sayılacak.
Açıklamada bugüne kadar 16 milyonun üzerinde indirme rakamına ulaşan BiP'in 2017 yılının en popüler uygulamalarından biri olmaya devam ettiği belirtildi.


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara