Dolar

32,3199

Euro

35,0659

Altın

2.308,05

Bist

9.079,97

Bip ile kaç kişi görüntülü arama yapabilir? Bip uygulaması nasıl indirilir?

Bip ile kaç kişi görüntülü arama yapabilir? WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesinin ardından farklı uygulamalara ilgi arttı. Bip uygulaması da bunların başında yer alıyor. Yerli üretim kategorisinde yer alan Bip uygulaması, WhatsApp'ın sözleşme haberinden sonra bir günde 10 bin kez indirildi. Peki ama Bip ile görüşme nasıl yapılır ve Bip uygulaması nasıl kullanılır? Bip uygulamasında görüntülü arama nasıl yapılır? Bip ile kaç kişi görüntülü arama yapabilir? Grup görüşmeleri yapılabilir mi? İşte detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-14 08:37:42

Bip ile kaç kişi görüntülü arama yapabilir? Bip uygulaması nasıl indirilir?

BiP tüm sevdiklerinizle yeni nesil "anlık mesajlaşma" , "sesli ve görüntülü görüşme" deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır. Resimlerinizi, videolarınızı, ses kayıtlarınızı ve mesajlarınızı hiçbir yerde olmayan eğlenceli içerikle anında ve ücretsiz gönderebilirsiniz.

Bip uygulaması kendi sitesi üzerinden "Arkadaşlarınla sınırsızca yazışabildiğin gibi, HD kalitesinde sesli ve görüntülü görüşmelerini ya da 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşmelerini de BiP'ten yapabilirsin." açıklamasında bulunmuştu.

Bip Uygulaması Nasıl İndirilir?

Uygulamayı iki şekilde indirebilirsiniz.

  • BIP yazıp 2222'ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak veya
  • Appstore, Appmarket ve Google Play'den indirebilirsiniz.
  • BiP'i bilgisayarınızdan veya tabletinizden de bipweb.com adresi üzerinden kullanabilirsiniz.

İndirme gerçekleştikten sonra uygulamayı açıp telefon numaranızı girebilirsiniz. Ardından size gelen şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Telefon rehberinizde BiP uygulamasını indirmiş olan kullanıcıları otomatik görüp, anlık mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Haber Ara