Dolar

32,5261

Euro

34,6059

Altın

2.489,73

Bist

9.548,09

Bingöl'de hain saldırı

Bingöl'de teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, polisleri taşıyan zırhlı servis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-01 18:35:16

Bingöl'de hain saldırı
Bingöl'de teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, polisleri taşıyan zırhlı servis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olay, saat 17.30 sıralarında, Bingöl çevre yolunun 15'nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, çevik kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Zırhlı servis aracı patlamanın şiddetiyle yan yatarken, içerisinde bulunan polisler yaralandı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Çevrede bulunan vatandaşlar da yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Olay yerinde güvenlik şeridi oluşturan polis, daha sonra vatandaşları şeridin dışına çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bölgede, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Haber Ara